من حدود چهارساله اینجام
خیلی هم برام اینجا امنه چون خیلی خیلی زیاد کمکم کردین دمتون گرم دستتون رو هم میبوسم
من کنکور دادم براش هم کلی تلاش کردم ولی نشد دیگه پیرا آوردم نمیرم میمونم برا سال بعد
خدایی خجالت بکشیددددد این کارا از شماهای کنکوری خیلی خیلی خیلی بده
تاپیک که میزنم هی میپرین توش نازنین جون کنکورت چیشد قبول شدی؟
بعد جالبیش اینجاس من یه تایم نبودم تو تاپیکای قبلیم مینوشتم الان بعد دو سه ماه اومدم تا همین امروز رسیدم یه تاپیک زدم باز همون آدما اومدن تاپیکم که چیشد😐😐😐خجالت بکشید خودتون کار و زندگی ندارین؟ بخدا من کنکور تموم شد تصمیم گرفتم پشت بمونم به خانوادمم نگفته بودم اونام نپرسیده بودن الان شما این وسط چی میگین
طرف تاپیکاشو نگاه کردم همش درمورد اینه که فلانی بهم گفت پزشکی نمیاره آورد چرا از اول نمیگین و حالمونو بد میکنین
و همش پیگیر ادماس
به پیر به پیغمبر من برا خودم اینقدری هم مهم نبود که شما عین بعضی فامیل های نشیمن گاه نرو خودتونو انداختین وسط
پ.ن:این تاپیک برا همه مخصوصا خانم های بزرگتر از سن خودم نیستن من کاربری چندممه و اینم نشناسین حداقل اون یکیارو یبار هم که شده کمک و دلداریم دادین و من آدم نمک به حرومی نیستم که بخوام به کسی توهین کنم
اونیکع حرفمو بگیره همین الان هم نشه صبح زود میاد کاربریمو چک کنه و بفهمه قبول شدم یا نه که بتونه صبحونه از گلوش بره پایین و میبینه♥️♥️♥️♥️♥️♥️