2777
2789

من حدود چهارساله اینجام 

خیلی هم برام اینجا امنه چون خیلی خیلی زیاد کمکم کردین دمتون گرم دستتون رو هم می‌بوسم 

من کنکور دادم براش هم کلی تلاش کردم ولی نشد دیگه پیرا آوردم نمیرم میمونم برا سال بعد 

خدایی خجالت بکشیددددد این کارا از شماهای کنکوری خیلی خیلی خیلی بده 

تاپیک که میزنم هی میپرین توش نازنین جون کنکورت چیشد قبول شدی؟

بعد جالبیش اینجاس من یه تایم نبودم تو تاپیکای قبلیم می‌نوشتم الان بعد دو سه ماه اومدم تا همین امروز رسیدم یه تاپیک زدم باز همون آدما اومدن تاپیکم که چیشد😐😐😐خجالت بکشید خودتون کار و زندگی ندارین؟ بخدا من کنکور تموم شد تصمیم گرفتم پشت بمونم به خانوادمم نگفته بودم اونام نپرسیده بودن الان شما این وسط چی میگین 

طرف تاپیکاشو نگاه کردم همش درمورد اینه که فلانی بهم گفت پزشکی نمیاره آورد چرا از اول نمیگین و حالمونو بد میکنین 

و همش پیگیر ادماس 

به پیر به پیغمبر من برا خودم اینقدری هم مهم نبود که شما عین بعضی فامیل های نشیمن گاه نرو خودتونو انداختین وسط 

پ.ن:این تاپیک برا همه مخصوصا خانم های بزرگتر از سن خودم نیستن من کاربری چندممه و اینم نشناسین حداقل اون یکیارو یبار هم که شده کمک و دلداریم دادین و من آدم نمک به حرومی نیستم که بخوام به کسی توهین کنم 

اونیکع حرفمو بگیره همین الان هم نشه صبح زود میاد کاربریمو چک کنه و بفهمه قبول شدم یا نه که بتونه صبحونه از گلوش بره پایین و میبینه♥️♥️♥️♥️♥️♥️

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

من تو زندگیم هیچوقت از بقیه شغل و رشته و قبولیشونو نپرسیدم🗿✨

دمت گرم واقعا 

دقیقاااا عین خودم 

بخدا رفیق الآنم که باهاشون تا یه ماه نمیدونستم شغلش چیه 😐آخرشم. خودش گفت 

بعد اینا...

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم وقتی جای عمومی موضوهای زندگیت رو بگی کوهی از حرفاا میاد سمتت

جبهه نگیر

مستقیم بگو اینطور شده دیگ نمیخوام راجبش صحبت کنم

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
دمت گرم واقعا دقیقاااا عین خودم بخدا رفیق الآنم که باهاشون تا یه ماه نمیدونستم شغلش چیه 😐آخرشم. خود ...

هعی نمیدونم چه انگیزه ای واسه دونستن اطلاعات بقیه دارن

خودشون بخوان میگن نخوانم نمیگن

کار خوبی میکنی

والا من که حسی ندارم کی‌چیکار میکنه🦦

﴿🩵🐬﴾

نازنین جون کنکورت چیشد قبول شدی؟

😭😂اولش فک کردم جدی هستی از سرم دود بلند شد

من از دوستی که یازده سال باهاش دوست بودم نپرسیدم قبول میشی یا ن و همچنین بقیه دوستام

توقعم دارم بقیه ازم نپرسن

ولی متاسفانه یه سریا همش سرشون تو ماتحت بقیس

دختره یه ساعت بعد اومدن رتبه ها نشده زنگ میزنه رتبه ات چند شد😐😐😐

برادر شوهر من هیچوقت بهم زنگ نمیزنه فردای اعلام نتایج ساعت هفت صبح زنگ زد ببینه قبول شدم یا نه من خو ...

وای وای وای 

خدایی من فامیل نمیپرسه زیاد چون می‌دونن پاچه بگیرم بد میگیرم البته خانوادم گفتن ولی مثلا یکیش اون روز تازه می‌پرسه 

بعضیا جدی خیلی یجوری ان 

بعد همون برادرشوهزتون بدون شک میگم یبار هم موقع سال کنکورتون زنگ نزده امید بده بهت

اوووو چجوری یادشون میمونه فلان کاربر کنکور داده که بیام بپرسنمن اصلا نگاه به اسم ها نمیکنم

بخدا خودم یادم نبود تو کدوم تاپیکم. چه زری زدم که اینجوری پیگیر شده😐😂