2777
2789

من روز ۹پریودی بدون بیهوشی تخمک کشی شدم و روز ۱۱ پریودی انتقال جنین دادن ولی هنوز درد دارم و وقتی سر پا هستم یا راه میرم درد پریودی میگیرم الان ۳روز انتقال دادم هنوز درد دارم بنظرتون طبیعیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چرا بدون بیهوشی؟؟؟🤯 چرا دو روز بعددد؟؟🤯

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

بعده تخمک کشی بعضیا درد دارن

ولی این‌ که انتقال دادی و درد داری رو بهتره از همون مرکز سوال کنی

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
چرا فرش انتقال دادی؟  میزاشتی از بدنت خارج بشه اون داروها. برا من بلافاصله بعد عمل پروژسترو ...

درسته معمولا میذارن یک‌ پریودی رد شه

اگرم هایپر شده باشه تو این مدت معلوم میشه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
درسته معمولا میذارن یک‌ پریودی رد شه اگرم هایپر شده باشه تو این مدت معلوم میشه

شما تعدادت بالا بود هایپر شدی؟ 

برای من به اندازه بود ولی بازم  رسیدم خونه حسابی دوغ گازدار و پفک و تخم مرغ خوردم تا چند روز

چرا فرش انتقال دادی؟  میزاشتی از بدنت خارج بشه اون داروها. برا من بلافاصله بعد عمل پروژسترو ...

دکتر همه رو همین کار رو انجام داد مگر اینکه هایپر بودن یا مشکلی داشته باشن