2777
2789
عنوان

خواب دیدم شوهرم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3099 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی زیاد میای نی نی سایت😆😆😆 مخصوصا قسمت جمع آوری مدرک!

اره همچین با غرور گفتم مدرک جمع کردم یهو چشاش گرد شد 

ولی می‌دونی از این سوختم ک من حرف میزنم اون می‌خنده گفتم نشونت میدم ببینم چجوری میخندی 

من دیشب خواب دیدم دختر بهمن کوچیکم😐😂😂😂😂

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

تعبیر خواب خرافاته و هیچ حقیقتی نداره 

من به جن و ف ال و... اصلا اعتقاد ندارم ولی هر خوابی میبینم حتما درست در میاد

باور کن بارها شده شب یه خواب دیدم فرداش بیدار شدم عین خواب اتفاق افتاده 

مثلا دبیرستانی بودم شب خواب دیدم عموی بابام با یه جعبه شیرینی اومد خونمون مامانم داشت لباس می‌شست تو حیاطفرداش مامانم داشت تو حیاط لباس می‌شست خوابمو تعریف کردم واسش یهو در زدن آیفون نداشتیم رفتم درو باز کردم عموی بابام بود با یه جعبه شیرینی 

مامانم هنگ کرده بود 

چند بار دیگه هم همینجوری خواب دیدم 

منتظر اتفاقات خوبم 
😂😂😂😂😂😂😂تو فکرشی زیاد 

نه اتفاقا بیشتر تو فکر جیرانم و یه دوتا سه تا مسئله دیگه ولی امشب خواب اینو دیدم 

حالا تو فکر جریان فردا شب خواب میبینم زن ناصرالدین شاه شدم😂😂😂

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

من به جن و ف ال و... اصلا اعتقاد ندارم ولی هر خوابی میبینم حتما درست در میاد باور کن بارها شده شب ی ...

همین که به اون ها اعتقادات ندارین جای شکر کردن داره 

عزیز دل، این ها صرفا یک اتفاق بوده 

زمانی میشه گفت تعبیر خواب حقیقت داره و خواب دیدن ارزش داره که « هر خوابی » بدون استثنا درست در بیاد 

جدا از موضوع تجربه که اهمیتی هم نداره، اون چیزی که مهمه 

« دلیل علمی » هست، تا به حال هیچوقت علم چنین موضوعی رو اثبات نکرده 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
بیچاره گوشیش هر روز دست خودمه چیزی نداره  سر کار هم نمیره فعلا در حال تعمیره  بیشتر خونس ...

اصلا به گوشی اعتماد نکن دوست عزیز 

مگه گوشی مخفی و دوم داشتن کاری داره!

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .
همین که به اون ها اعتقادات ندارین جای شکر کردن داره  عزیز دل، این ها صرفا یک اتفاق بوده&n ...

اینکه شب خواب ببینی چند ساعت آینده کسی کاری رو انجام میده با جزئیات اتفاقیه؟ 

اینکه خواب ببینی کسی مثلا سرش زخم شده و فرداش بدونی تو اتاق عمله و سرش آسیب دیده اتفاقیه به نظرت ؟ من حرفی ندارم و لازم نیست در موردش بحث کنم یا ثابت کنم یا نه 

منتظر اتفاقات خوبم 
اینکه شب خواب ببینی چند ساعت آینده کسی کاری رو انجام میده با جزئیات اتفاقیه؟  اینکه خواب ببینی ...

بله، اتفاقیه 

تا زمانی که علم این موضوع رو اثبات نکنه همون خرافه مضحک قبلی هست عزیز دل

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان