2777
2789
عنوان

خواب خیانت

251 بازدید | 37 پست

کیا تا حالا خواب دیدن شوهرشون داره بهشون خیانت میکنه؟من تاحالا چند بار دارم همین خواب رو میبینم دیشبم خواب دیدم دارم با اتوبوس میرم یه شهر دیگه هنوز از شهر خارج نشدیم تو خیابون شوهرم رو میبینم ک ی دختری رو بغل کرده و یه خرس بزرگ هم براش خریده با شادمانی همدیگه رو بغل کرده بودن خیلی حالم بده چیکار کنم؟بنظرتون تعبیرش چیه؟من خوابام بیشتر اوقات راست در میاد 

عوارض تاپیک های نی نی سایتی هست

من کاربر قدیمی نی نی سایتم که تعلیق شده ام. هر سوالی درباره هر موضوعی داشتید پاسخ گوی سوالات شما هستم. سوالاتی از قبیل: روابط زن و شوهر، برقراری ارتباط بین زن و شوهر، آموزشی و تحصیلی، اعتماد به نفس، دوری و پرهیز از استرس و خودخوری کردن، مسائل زناشویی و ... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😄ن قبل از عضویت تو نی نی سایت هم میدیدم همچین خوابایی 

چند سالتونه

چندساله ازدواج کردید

چطور با همسرت آشنا شدید 

و باهم ازدواج کردید 

آیا همسرت سابقه خیانت داره یا خیر 

من کاربر قدیمی نی نی سایتم که تعلیق شده ام. هر سوالی درباره هر موضوعی داشتید پاسخ گوی سوالات شما هستم. سوالاتی از قبیل: روابط زن و شوهر، برقراری ارتباط بین زن و شوهر، آموزشی و تحصیلی، اعتماد به نفس، دوری و پرهیز از استرس و خودخوری کردن، مسائل زناشویی و ... 

منم ی شب خواب دیدم زن داداشم اومد خونه گریه وجیغ ک داداشتون رفته با دوستم رل زده میخاد منو طلاق بده منم گریه میکردم  بعد صبح رفتم به مامانم گفتم این چه پسریه تربیت کردی دیشب این خوابو دیدم خیلی حالم بد بود بیچاره مامانم حاج وواج نگاه میکرد بعد تازه یادم اومد داداشم دوم دبیرستان هنوز زن نداره

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
چند سالتونه چندساله ازدواج کردید چطور با همسرت آشنا شدید  و باهم ازدواج کردید  آ ...

بیست و شیش سالمه شیش ساله ازدواج کردیم

دیدمش دیدم خوشم اومد خوشش اومد رابطه داشتیم مامانم فهمید اونم ب گفته خودش چون دوسم داشت اومد خواستگاری

و سابقه خیانت هم داره ولی مشهد تو حرم قسم خورد ک دیگه خیانت نکنه ولی چند وقتیه دوباره مشکوک شده

منم ی شب خواب دیدم زن داداشم اومد خونه گریه وجیغ ک داداشتون رفته با دوستم رل زده میخاد منو طلاق بده ...

😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄خیلی هم خوب زن داداش آیندت رو هم تو خواب دیدی

بیست و شیش سالمه شیش ساله ازدواج کردیم دیدمش دیدم خوشم اومد خوشش اومد رابطه داشتیم مامانم فهمید اون ...

عزیزم چه کارهای مشکوکی از همسرت دیدی 

خب مثلا اینکه هروقت بهش زنگ میزنم در حال مکالمس و اینکه رابطه زناشوییمون کم شده مثلا اخرین بار فک کنم ده روز پیش بود و اینکه سرده و خشک و اصلا بهم اهمیت نمیده و بی مهره کلا

خب مثلا اینکه هروقت بهش زنگ میزنم در حال مکالمس و اینکه رابطه زناشوییمون کم شده مثلا اخرین بار فک کن ...

بهت محبت می کنه 

اصلا واسش مهم نیس رابطه زناشویی داشته باشیم یا ن وقتی هم تو رابطه باشیم انگار از روی وظیفه و ب اجبار داره کاری رو میکنه