2777
2789
عنوان

کیا حسابداری خوندن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1157 بازدید | 71 پست
خوب برو دانشگاه من خودم حسابداری خوندم لیسانس دارم الانم سر کارم خیلیم دوست دارم کارمو

ببخشید حدودا درآمد ماهانه این رشته چقدره؟

فرضا بانک هم اگه نگیرن و قبول نشیم چون قبولیش سخته آزمون استخدام بانک 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درامدشون چطوره؟ تو شرکت دولتی استخدام شدن؟

الان دوساله کار میکنه شرکت خصوصی 

آنچنان زیاد نیست 

نه بابا شرکت دولتی الکی کسی رو استخدام نمیکنه یه عالمه شرایط میخواد یا باید پارتی کلفت داشته باشی

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

لیسانس که گرفتی میتونی هنرآموزی حسابداری آزمون بدی یا تمام محیط هایی که حسابدار میخوان مثلا شهرداری و بانک و فرمانداری و... آزمون استخدامی بدی و میتونی تو دوره ای که داری تو دانشگاه درس میخونی بری یه دفتر حسابداری یا شرکت و به عنوان کارآموز به صورت رایگان کار کنی و حسابداری رو به صورت عملی یاد بگیری و اینجوری وقتی دانشگات تموم شد هرجا باز برای کار چون بلدی سریع میگیرنت و اوایل حقوق قانون کار میدن

لیسانس که گرفتی میتونی هنرآموزی حسابداری آزمون بدی یا تمام محیط هایی که حسابدار میخوان مثلا شهرداری ...

عالیه حقوق قانون کار من به همونم راضیم 

خیلی جاها حقوق زیر قانون کار میدن 

شما رفتی سرکار؟

عالیه حقوق قانون کار من به همونم راضیم  خیلی جاها حقوق زیر قانون کار میدن  شما رفتی سرکا ...

من یه مدت رفتم کارآموزی ولی چون خیلی کوتاه رفتم خوب یاد نگرفتم نرفتم سراغ کار حسابداری ولی یه روز حتما میرم یاد میگیرم

ولی اگه قشنگ بلد باشی یک سال اگه حقوق کم هم دادن برو تا سابقه به دست بیاری بعدش حقوق بالا میدن

چجوری کار پیدا کردی  محیط کارت چطوره  با متاهلی به نظرت میشه کار کرد؟

من اینجا ده ساله کار میکنم اینجا دنبال حسابدار میگشتن بابام دیده بود اگهیشونو بهم گفت رفتم دیگه استخدام شدم

محیط کارمم خیلی خوبه از لحاظ امنیت ولی خوب فقط آقا هستن و کار کردن با هاشون سخته یکم 

گناه من سادگی بود .
ببخشید حدودا درآمد ماهانه این رشته چقدره؟ فرضا بانک هم اگه نگیرن و قبول نشیم چون قبولیش سخته آزمون ...

من ۴ ساعت میام ۵ تومن میگیرم با بیمه البته اگه جایی بری که کارشون سختر باشه حقوقش بیشتر هست

گناه من سادگی بود .
من ۴ ساعت میام ۵ تومن میگیرم با بیمه البته اگه جایی بری که کارشون سختر باشه حقوقش بیشتر هست

من فروشگاه کار میکردم همش سرپا دو بارم در هفته از ۸ صبح تا ۱۱ شب بود ۵۷۰۰ میدادن وقتی میرسیدم خونه واقعا پاهام درد میکرد 

۴ ساعت کار حقوق ۵ عالیه 

موفق باشی 🥰

من فروشگاه کار میکردم همش سرپا دو بارم در هفته از ۸ صبح تا ۱۱ شب بود ۵۷۰۰ میدادن وقتی میرسیدم خونه و ...

یعنی هرروز میرفتی ۸ ساعت کار میکردی یا فقط دوروز میرفتی ؟

گناه من سادگی بود .