2777
2789
عنوان

درآمد بدون سقف

249 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من یه برنامه ای رو سراق دارم ک هم رایگانش هست هم پیرفته رایگانش رو میتونید بزنید گوگل نصب کنید پیشرفتش رو باید یه مقدار بپردازید یک برنانه اشتراک ویدیویی هستش توی یوتیوب دیدین بعد از هزارو یکمین بازدید به ما یه پولیو میدن اما تو این برنامه از اولین بازدید فیلم یه پولی برای ما میاد توی رایگانش هر بازدید ۱۰ تومن توی پیشرفتش به اضایه هر بازدید ۲۰ تومن میگیرید و اگه لینکتون رو به کسی بدید از طریق لینک شما دانلود کنه هر بازدیدی ک فیلمش میخوره برای خودش بیست تومن و به اضایه هر بازدیدی ک فیلمش میخوره ۶ تومن برای شما میاد فکن یه ویدیویی ک میزاری ۱۰۰۰ تا بازدید بخوره ببین چقدر درآمد میشه توی پیشرفتش ۱۰ تا کانال داری ک میتونی پولیش کنی و برای فیلمایی ک توش میزاری سبد خرید بزاری ک هر کی میخواد نگاه کنه یه پولی رو بپردازه بعد فیلم رو نگاه کنه و خوبیش اینه ک یک بار پول می‌پردازی براش ولی دائمیه برا همیشه داریش

اگر مشتاق شدید اسم برنامه رو بدونید و... میتونید به آیدی اینتستای من پیام بدید 

آیدی: fatemeh_shahriari_gtna

خوشحال میشم با هم صحبت شدن با شما ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا...خوب همینجا با اینستا چه فرقی داره اینجا اسمشو بگو...بگو از لینک خودت وارد بشن

تو اینستا میتونم ویس بدم بهتر توضیح بدم 

اسمش اینماست 

اگه اینما رایگان رو میخوای بزنی گوگل میتونی رایگان نصبش کنی

من گفتم کلاه برداریه ک چنین چیزی میگی؟ این یکی از خدمات یه شرکت معتبره دانش بنیان 

ببخشید ولی کی میاد بگه سلام من دارم کلاه برداری میکنم؟ حتما قبلا تجربه اش کردم که میگم کلاه برداری. من فقط نمیدونم چرا مردم خودشونم به خودشون رحم نمیکنن

سلام هموطن 🤚🏼🤚🏻🤚🤚🏽🤚🏾🤚🏿🤚🏻🤚🤚😘😘😘ماهی_جنگجو سابق. تعلیق شدم 🙈🙈 منو تو تاپیکای آشپزیتون صدا کنید 🥣🥗🍜🍝🍪🎂🍰🥧
ببخشید ولی کی میاد بگه سلام من دارم کلاه برداری میکنم؟ حتما قبلا تجربه اش کردم که میگم کلاه برداری. ...

عزیزم این یکی از خدمات یه شرکت معتبر دانش بنیان ک مثبت ۵ سال توی سطح کشور داره فعالیت میکنه و ۱۸ تا مجوز داره از جمله مجوز پلیس فتا نماد الکترونیک ستاد 

من خودمم دارم استفاده میکنم ازش 

اگه به خاطر خودتون نبود ک نمیومدم بگم

عزیزم این یکی از خدمات یه شرکت معتبر دانش بنیان ک مثبت ۵ سال توی سطح کشور داره فعالیت میکنه و ۱۸ تا ...

پس خوش به حال شما که از این راه کسب درامد داری

سلام هموطن 🤚🏼🤚🏻🤚🤚🏽🤚🏾🤚🏿🤚🏻🤚🤚😘😘😘ماهی_جنگجو سابق. تعلیق شدم 🙈🙈 منو تو تاپیکای آشپزیتون صدا کنید 🥣🥗🍜🍝🍪🎂🍰🥧