2777
2789

لطفا شمام تجربه هاتونو در میون بذارین

بقیه استفاده کنن

از ما که گذشت😔

این کاربری توسط دو نفر اداره میشه😊لطفا کارآگاه بازی در نیارین😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد اویزون بودن.. کل کل کردن زیاد.اینکه برا خودت ارزش قایل نشی اونم برات ارزش قایل نمیشه و ازت سردمیشه

داشتن رابطه ج. ن. س. ی. به اندازه ای ک هروقت خاست بگی چشممم😂😂

خدایا خودت دامنم سبز کن به حق جواد ائمه

من از همون اول زندگی شوهرم اجبار کرد که شب ها گوشیو بذارم رو ساعت ۶ صبح که بهش صبحانه بدم بعد بره سرکار

تا اینجاش نوش جونش 

ولی بدیش اینه که من صبحانه رو آماده میکنم به امید اینکه بخوره بره و بازم بخوابم

ولی اون تا دوساعت بعدش نمیره و هزار جور خدمات میخواد

میگهدبیا پشتمو بخارون

بیا انگشتامو بکش

بیا پشتمو مالش بده

بیا پا بذار رو پشتم‌خستگیم در بره

لباسامو پیدا کن

خسته شدم دیگه‌.

تعریف نکردن ازش ... تشکر نکردن... و غر زدن مثلا..چرا این همه گوجه خریدی خراب میشن خوب.... 

چرا اینقدر خونه مامانت میری  یا هی هردوز هر روز زنگ میزنی بهش.. چرا خواهرت اینو گفت چرا داداشت فلان کرد... چرا مامانت به اونا بیشتر اهمیت میده و توجه میکنه ...

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭
منظور از سردی چیه؟

سردی یعنی اینکه

الان ۹ سال از زندگیم گذشته دوتا بچه دسته گل دارم سختیا رو مشت سر گذاشتم و زندگیمون به یه تعادلی رسیده ولی لذت نمیبرم و کم آوردم چون شوهرمو دوس ندارم و دوس دارم جدا بشم

زیاد اویزون بودن.. کل کل کردن زیاد.اینکه برا خودت ارزش قایل نشی اونم برات ارزش قایل نمیشه و ازت سردم ...

برای بعضی ها هم نتیجه عکس داره. بی محلی و غرور زیاد. و ناز کردن توی رابطه بعضی از مردا رو سرد میکنه

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
زیاد اویزون بودن.. کل کل کردن زیاد.اینکه برا خودت ارزش قایل نشی اونم برات ارزش قایل نمیشه و ازت سردم ...

یعنی هر وقت بخواد باید بگی چشم؟

من از همون اول زندگی شوهرم اجبار کرد که شب ها گوشیو بذارم رو ساعت ۶ صبح که بهش صبحانه بدم بعد بره سر ...

واااای چقد شبیه منی تو😭😂

ولی من ناراضی نیستم برام شده عادت

هروقت میگه پشتمو بخارون ماساژ بده بگو دستم درد میکنه ی بهونه ای در بیار عادت کنه کلاهت پس معرکه است

صبح که میره توعم صبحونه بخور دوش بگیر یکم ورزش کن بعدش یه چرتی بزن. اینطوری اصلا کسل نمیشی🥰

خدایا خودت دامنم سبز کن به حق جواد ائمه
سردی یعنی اینکه الان ۹ سال از زندگیم گذشته دوتا بچه دسته گل دارم سختیا رو مشت سر گذاشتم و زندگیمون ...

خب این دلیل که شما فرمودید ربطی به سردی همسرتون نداره

شما سرد شدید از این رابطه

الان شما به نقل خودتون برا همسرتون کمز نزاشتیدو ایشون باید ممنون دار شماهم باشن.

چرا پس سرد شدید؟

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
سردی یعنی اینکه الان ۹ سال از زندگیم گذشته دوتا بچه دسته گل دارم سختیا رو مشت سر گذاشتم و زندگیمون ...

الان یادت افتاده؟ حیف زندگیت نیست که با سختی درستش کردی؟ جدا بشی که دوباره خودت و بندازی توی مشکلات و دو‌تا بچه رو هم اواره کنی؟

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

از اول عادتش دادی 

بابای من اگه یکی پا نشه صبحونشو نده صبحونه  نخورده میره چون عادتش داده مامانم

ولی شوهر خالم صب پا میشه خودش چایی میزاره صبونه اشو میخوره میرا خالم از اول به یه ورش بوده

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕