2821
2789

نه خیلیم عالی و قشنگه

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیز امام حسین اسم سه تا پسراش  علی بود و اسم همه دختراش فاطمه

عزیزم جدای بحث استارتر زمان امام حسین ثبت احوال نبود و مردم با اسم پدر و لقب تمیز داده میشدن

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

عزیزم جدای بحث استارتر زمان امام حسین ثبت احوال نبود و مردم با اسم پدر و لقب تمیز داده میشدن

الانم وجود داره یه دوستی داشتم ۶ خواهر بودن همه فاطمه مثلا این دوست من فاطمه زهرا خواهر کوچیکش فاطمه حسنا و بقیه رو نمی‌دونم

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
الانم وجود داره یه دوستی داشتم ۶ خواهر بودن همه فاطمه مثلا این دوست من فاطمه زهرا خواهر کوچیکش فاطمه ...

اینا یکی نیستند از نظر ثبت احوال

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز