2777
2789
عنوان

بیایید حرف بزنیم

73 بازدید | 18 پست

برای چی بیدارید 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حرفا بقيه ميخونم تا خابم ببره

خوبکه منم هرشب همین کارمه اما امشب دلم خفه تره نمی‌دونستم چجوری خودمه سرگرم کنم 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    
دوش گرفتم خوابم پرید فردام مهمون دارم ناهار

بسلامتی عزیزم خوب اگه کاری راجب فردا داری بلندشو اماده کن تا لااقل بد خوابید بدردت بخوره خسته میشی بعد می‌خوابی 

خوبکه منم هرشب همین کارمه اما امشب دلم خفه تره نمی‌دونستم چجوری خودمه سرگرم کنم 

يكم فركانس ٤٣٢هرتز گوش كن تو اينترنت هست ارومت ميكنه

ي عاشق خدا ،مربي و دانش اموخته معنويت و متافيزيك،رشدفردي،خودشناسي  و نويسنده❤️
امشب شب عکس نی نی سایتیاس حیفم میاد بخوابم😂

اگه فیک نباشن که ۹۹ درصد هستن شما فکر کن اصل هستن 

بسلامتی عزیزم خوب اگه کاری راجب فردا داری بلندشو اماده کن تا لااقل بد خوابید بدردت بخوره خسته میشی ب ...

سلامت باشی گل . اخه همسر و دخترم خوابن خوابشون خیلی سبکه راه برمم دخترم بیدار میشه مجبورم همه کارامو بذارم واسه فردا

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
يكم فركانس ٤٣٢هرتز گوش كن تو اينترنت هست ارومت ميكنه

چی هست عزیزم ؟؟ من میدونم چمه دلخورم دلم میخواد برم برای خودم زندگی کنم یه عمر برای همه خوب بودم هیچکس برای من خوب نشد جالبه دشمنم شدن شده که حوصله بچمه ندارم دلم میخواد از این موقعیت فرار کنم نمیتونم مجبورم به موندن برای همین سعی میکنم توی خودم حلش کنم و با آدمهای جدید هم صحبت بشم 

سلامت باشی گل . اخه همسر و دخترم خوابن خوابشون خیلی سبکه راه برمم دخترم بیدار میشه مجبورم همه کارامو ...

آها پس خودته سرگرم کن  تا خوابت ببره 

چی هست عزیزم ؟؟ من میدونم چمه دلخورم دلم میخواد برم برای خودم زندگی کنم یه عمر برای همه خوب بودم هیچ ...

جهان بر يك ارتعاش خاصي در حال حركته و همه چيز تشكيل شده از ارتعاش و فركانسه حتي فكر ما هم ارتعاش داره اون فركانس بر حسب جهان هستي هستش

عزيزم شرايط بيرون ايينه اي از دنياي درون ماست

و ما از خيلي از چيزاي درونمون نميدونيم 

اونقدر زندگي سخت هست ك ما خودمون رو فراموش ميكنيم و غرق اين دنيا ميشيم

اين دنيا چيزي جز درس نيست 

بهت هزار هر اتفاق درس بگيريم 

راه حل همه چيزدر درون خودمونه 

درون رو بهشت ببينيم بيرون هم ب مرور بهشت ميشه

ي عاشق خدا ،مربي و دانش اموخته معنويت و متافيزيك،رشدفردي،خودشناسي  و نويسنده❤️
جهان بر يك ارتعاش خاصي در حال حركته و همه چيز تشكيل شده از ارتعاش و فركانسه حتي فكر ما هم ارتعاش دار ...

چقدر قشنگ صحبت میکنید میشه منم راهنمایی کنید بنظرتون مشکل از کجاست برای من 

دلخورم طلبکارم از خدا از همه چیز چرا همیشه درحقم ظلم شده چرا همیشه باید کوتاه بیام چرا نمیتونم وابسته نباشم چرا کسی دوستم نداره چرا هرکاری کنم همه آخرش دشمنم میشن الان از همه دوری میکنم هرکاری کردم هر راهی رفتم هیچ وقت هیچی درست نشد بدترم شد دست به هرچیزی میزنم هم برای من بد میشه و پیشرفتی نیست شانس نیست نگو فکرت قدیمی چون با تمام وجود تلاش کردم و امیدم داشتم ولی ناامید شدم از خدا همش میپرسم چرا با خدای خودم قهر کردم اما میگم قهر من خدا براش مهم نیست چرا همش باید بترسم عذاب وجدان داشته باشم از خدا گله نکنم بخاطر اینکه خدا قهرش نگیرم بلایی سر عزیزام بیاره چرا خسته شدم دلم نمیخواد بمیرم می‌خوام زندگی کنم می‌خوام نجات پیدا کنم راهمه پیدا کنم گم شدم تنهام دیگه به کی اعتماد کنم