2777
2789
اسپیرونولاکتون مگه تنبلی رو درمان میکنه🤔عوارضشو بخون بعد مصرف کن ارزونترین و راحتترین راه برای خلاص ...

یعنی شماهم پلی کیستیک هستی؟

میشه بگی چه چیزایی میخوری؟

داروی شیمیایی هم مصرف میکنی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی شماهم پلی کیستیک هستی؟ میشه بگی چه چیزایی میخوری؟ داروی شیمیایی هم مصرف میکنی؟

بله بدون دارو درمان شدم دیگه به همه ثابت شده که تنبلی تخمدان درمان دارویی نداره،فقط با اصلاح سبک قابل رفع شدنه

بله بدون دارو درمان شدم دیگه به همه ثابت شده که تنبلی تخمدان درمان دارویی نداره،فقط با اصلاح سبک قاب ...

میشه بگی چه چیزایی میخوری؟ چه ورزشایی انجام میدی؟

چه چیزایی منع خوردن داره؟

چجوری عزیزم میشه بگی اصلاح سبک زندگیتو ؟

ببین یکم مفصله اگه واقعا اراده داری و میخوای درمان شی انجامش بده نصفه و نیمه هم نمیشه چون نتیجه نمیده و دلتو میزنه پیج bardari_flora درمان رو بصورت کاملا رایگان توو لایوای ذخیره شده گذاشته و خیلیا نتیجه گرفتن من خودم باورم نمیشد درمان شم پی سی او شدید بودم اگرم حوصله ت نمیشه لایوارو ببینی خلاصه وار بهت میگم ولی دیدنش خیلی خیلی توصیه میشه

میشه بگی چه چیزایی میخوری؟ چه ورزشایی انجام میدی؟ چه چیزایی منع خوردن داره؟

قند و شکر و مواد نگهدارنده و کلا خوراکی های سوپرمارکتی رو به مدت سه ماه حذف کردم جوانه های ماش و گندم و بادام خیس خورده و میوه و خرما بعنوان میانوعده مصرف کردم رقص و پیاده روی هرروز نیم ساعت ماساژ شکم با روغن دوری از استرس ،مصرف اب کافی ،شبا زود یعنی قبل ۱۲ خوابیدم و صبحا زود پا شدم و صبحونه قبل ساعت ۹خوردم ،ببین در کل یه سری کار خیلی خیلی بظاهر عادی رو تو انجام میدی کار شاقی نمیکنی و شاید اولش باورت نشه درمان شه خودم خوشبین نبودم ولی دیدم حال روحیم خیلی بهتر شد پوست و مو بهترو...امیدوار شدم و ادامه دادم تا اینکه هم ازمایش خونم هم سونو نشون دادن که پلی کیستیک کاملا رفع شده ،فقط ایمان و اراده میخواد ،در اخر بگم پیج bardari_flora همه اینارو کامل تر توضیح داده از زبون خودشون بشنوی یه لطف دیگه داره حتما سر بزن کاملا هم رایگان

ببین یکم مفصله اگه واقعا اراده داری و میخوای درمان شی انجامش بده نصفه و نیمه هم نمیشه چون نتیجه نمید ...

ممنون عزیزم چشم حتما واقعا مرسی از لطفت یه مشکل بزرگ که دارم سر ارادم واسه لایف استایل زندگیمه.  ماشالله شما خیلی با اراده انجام دادی میتونم در مورد اراده پیدا کردنت هم کمک بخام ؟ من گاهی پرانرژی گاهی افسرده و خسته . کل صبحها خواب میرم اشتها صبحونه نمیکشم بخشیش بخاطر مریضی جسمی هست بخشیش روحی . چه راهی واسه اراده داری گلم ممنون میشم کمک کنین

ممنون عزیزم چشم حتما واقعا مرسی از لطفت یه مشکل بزرگ که دارم سر ارادم واسه لایف استایل زندگیمه. &nbs ...

خواهش میکنم گلم،طبیعتا هر کاری شروعش سخته برای منم سخت بود انقد به زندگی غلط و ات و اشغال خوردن عادت کرده بودم خیلی سختم بود یک ماه دست و پا شکسته انجام دادم ولی به نظرم یه انگیزه و هدف خیلی قوی لازمه ک‌ اراده کنی به انجام کاری،مثلا من هدفم بچه دار شدن بود(برای شما میتونه در درجه اول سلامتی و شادابی باشه که مهم ترین چیزه،چون کسایی ک تنبلی دارن معمولا از لحاظ روحی روانی هم اذیت هستن و افسردگی تووشون زیاده،همین حس و حال خوب که اصلاح سبک به ادم میده می ارزه به همه چی)من خیلی سفت و سخت میخواستم بهش برسم و میدونستم این تنبلی تخمدان مانعشه و از طرفی عوارض تنبلی رو توو خودم دیده بودم و میدونستم اگر درمان نشه در اینده مشکلات بیشتری برام ب وجود میاد ، هرچند که فعلا بچه دار نشدم بخاطر مشکلات دیگه ای که برام به وجود اومده ولی ب شدت از این راهی که پیدا کردم خوشحالم و تا اخر عمرم ادامه میدمش شده بخشی از زندگیم

خواهش میکنم گلم،طبیعتا هر کاری شروعش سخته برای منم سخت بود انقد به زندگی غلط و ات و اشغال خوردن عادت ...

افرین خیلی خوشم اومد ماشالله بهتون انشالله یه بچه تپل مپل خوشگل و سالم بغل میگیری . اره واقعا انگیزه تو ماها کمه بخاطر این مشکل ولی متاسفانه هرچی به خانوادم میگم متوجه نمیشن و فکر میکنن الکی افسرده میشم یا روحیم بد میشه و یا ناتوان و ... از زندگی افتادم بخاطرش . میخام اصلاح کنم سبک زندگیم ولی راستش چون سالها لاغر بودم البته تعریف نباشه لاغر خوش اندام الان همش دلم میخاد فقط بخورم مثلا شیرینی فست فود همش حس گشنگی دارم البته عصر و شبها . روزا اصلا همش خوابم . خدا کنه انگیزه ایی منم پیدا کنم 

افرین خیلی خوشم اومد ماشالله بهتون انشالله یه بچه تپل مپل خوشگل و سالم بغل میگیری . اره واقعا انگیزه ...

ممنون از دعای قشنگت،اره دقیقا تمام اون حالتهای افسردگی و زود رنجی حتی عدم اراده برای انجام کار و خیلی عوارض دیگه همش ناشی از تخمدان پلی کیستیکه چون خب هورمونامون بالا پایینن دیگه تنظیم نیستیم یه چیز طبیعیه

منم ولع شیرینی خوردنم فوق العاده زیاد بود ولی به محض اینکه شروع کنی بادام خیس پوست کنده بخوری میل به شرینیت کاهش پیدا میکنه جوانه هارو هم کنارش بخوری لاغر نمیشی البته حتما از مواد قندی طبیعی استفاده کن،خانوم تاجیکی همیشه گفتن قند و شکر برا ما پلی کیستبک ها مثل سم عمل میکنه،مطمین باش با این روش حس سبکی و شادابی فوق العاده ای رو تجربه می‌کنی حال روحیت هم عالی میشه رقصم یادت نره روزی بیست دقیقه روبروی آینه با لبخند 😁

ممنون از دعای قشنگت،اره دقیقا تمام اون حالتهای افسردگی و زود رنجی حتی عدم اراده برای انجام کار و خیل ...

چشم عزیزم حتمااااا مرسی از راهنمایی خوبت و درکت گلم آره واقعا همینطوره . سعی میکنم کمتر آیس یا شیرینی جات بخورم 😁💜