2777
2789
عنوان

هاری

887 بازدید | 20 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه 

دیشب برادرم (۷ سالشه) میره با گربه بازی کنه و گربه هم دستشو چنگ میندازه 

امشب شروع کرد ب گریه که بدنم درد میکنه گلوم درد میکنه و....و با گریه خوابید 

الانم که خوابه همش چرند میکنه گریه میکنه بیدار میشه داد میزنه خیلی میترسم نکنه به خاطر چنگ گربه س اینطوری شده

ما نمیدونستیم با چنگ گربه هم امکان انتقال بیماری و هاری هست 

لطفا راهنمایی کنید 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تا یه تایم مشخص واکسن هاری نزنه دور از جونش اوضاع خیلی وخیم میشه و مواردی هم بودن که فوت شدن

چرا همون موقع دکتر نبردین؟

تا صبح صبر نکنید ببریدش دکتر تا دیر نشده امکان انتقال بیماری هست

سلاما علی الذین أذأ ما رأوك منطفئا لم يرحلوا عنك الأ بعد أن يعيدوا لك نورك

هر چه زودتر ببرینش بیمارستان

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

فقط تا ۲۴ ساعت بعد چنگ وقت واکسن هست،برین اولین و نزدیک ترین مرکز بهداشت،اونا میگن کجا واکسن هاری دارن،منم این تجربه رو دارم،یه زمانی یه گربه ی خر ،چنگم زد

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

اگه تا یه تایم مشخص واکسن هاری نزنه دور از جونش اوضاع خیلی وخیم میشه و مواردی هم بودن که فوت شدن چر ...

نمیدونستیم چنگ گربه هم امکان بیماری داره 😔😔تا چند ساعت وقت هست؟؟؟ از انسان به انسان هم منتقل میشه؟؟؟؟

نمیدونستیم چنگ گربه هم امکان بیماری داره 😔😔تا چند ساعت وقت هست؟؟؟ از انسان به انسان هم منتقل میشه؟ ...

والا دقیق نمیدونم

ولی مطمئنم کمتر از شیش ساعت باید واکسن بزنه

اونو نمدونم

سلاما علی الذین أذأ ما رأوك منطفئا لم يرحلوا عنك الأ بعد أن يعيدوا لك نورك