2777
2789
عنوان

کیا بالای ده ساله که متاهلن؟؟؟؟

213 بازدید | 22 پست

بیاین یه تجربه یه پند یه نصیحت یه چیزی ک تو زندگی یاد گرفتین و بدردتون خورده رو بگید بقیه استفاده کنن

من خودم شش ساله متاهلم و خیلی تونستم شوهرمو تغیر بدم یه فرد مغرور عصبی بی احساس بود ک الان خیلی خوب شده خداروشکر، فقط یه مورد بد دیگه داره ک در تلاش تغیرشم، مطمنم ک میتونم✌💪

راه حلم هم صبر و محبت بوده💖🙃

شماهم بگین☘🥰

برای بار سوم اومدم پیشکسوتم  دوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۲ ساله.

کلی محبت کردم بهشزاحترامش رو داشتم وای میبینن همش یواشکی پروفایل  یه زنه رو چک میکنه.پورن میبینه و کلا در رابطه با من هیچ احساس عاطفی نداره.

نمیدونم چرا همه با محبت رام میشن این نه

پس اول خودت بگو چیکار کردی موفق شدی

گفتم عزیزم، کامل بخون، صبر و محبت، خیلی سخته بعضی جاها صبر کنی ولی من کردم تا یکم تغیر کرد، مردا اکثرشون لجباز و مغرورن وقتی زن سکوت کنه یا تحمل اونا هم یکم راه میان ولی اگ پافشاری کنیم اونا بدتر میکنن، من فقط یه مشکل دیگه دارم اونم همکارهای خانوم ک دائم پیام میدن براهم و خیلی صمیمی اند، خودش ک میگ چیزی بین مون نیست ولی من خیلی حساسم و میترسم چون اوایل خیانت داشته،  الان فقط دنبال راه حلم واسه کنار گذاشتن اونا🤔

برای بار سوم اومدم پیشکسوتم  دوتا قبلی هارو خودم ترکوندم، ب دلیل دهن لقیم، هی اسم و فامیلم رو گفتم تو تاپیکا و چندبارم عکسم رو گذاشتم، دیگه قول دادم ب خودم ک حرفی نزنم راجع به خودم 
از اعتماد مرد سوءاستفاده نکردن، دروغ و درویی ممنون

اره از دروغ خیلی بدشون میاد، البته همه بدشون میاد، زن و مرد نداره🤗

۱۲ ساله ، همیشه همیشه حتی در اوج دعوا به شوهرم و خانواده اش بی احترامی نکردم 😊

چ خوب، آفرین✌💖

۱۵ساله سعی نکردم تغییرش بدم خود واقعی شو دوس دارم    

حتما همه چیزش باب میلته🥰🤗

۱۲ ساله. کلی محبت کردم بهشزاحترامش رو داشتم وای میبینن همش یواشکی پروفایل  یه زنه رو چک میکنه. ...

آخی عزیزم، منم محبت خیلی جاها کارسازم بوده ولی تو یه مورد نیست، دیگه دارم دیوونه میشم، خیلی با همکارهای خانوم پیام و تماس های الکی و دور از حیطه ی کاری شون دارن، خیلی اذیتم، سابقه خیانت هم داشته متاسفانه، خیلی میترسم، اگ راه کار دارین بگین عزیزان🥺💖

حتما همه چیزش باب میلته🥰🤗

نه ...اخلاقش تنده و زود عصبی میشه ....ولی میدونم کی چی بگم یا چه کار کنم که هم عصبی نشه هم حرفمو گوش کنه .....یه راز دیگه هم برای خوشبخت بودنم اینه که زیاد زیر و روی خانواده خودمو جلوش باز نکردم ....سال ۹۲ یه دعوا بین داداشام و پسر عموم شد هنوز خبر نداره   

❤️
نه ...اخلاقش تنده و زود عصبی میشه ....ولی میدونم کی چی بگم یا چه کار کنم که هم عصبی نشه هم حرفمو گوش ...

اینم از خیلی ها شنیدم ک نباید همه چیو بهشون بگیم✌

خیلی دلم گرفته و داغونم امشب🥺