2777
2789
عنوان

جای جوش

191 بازدید | 28 پست

سلام دوستان 

من ۵ سال پیش سقط داشتم از اون به بعد جوش میزنم در حالی که من حتی دوران بلوغ هم یدونه جوش هم نزدم خیلی هم دردناکه و بشدت زیر بغلم عرق میکنه حتی زمستونا و هوای سرد

جای جوش هامم لکه های قهوه ای میشه میشه راهنماییم کنین ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه آلان رفتی بلوغ

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

اگر لک جای جوش شما "خیلی قدیمی "باشه این روش خوبه 

به مدت یک ماه ،هفته ای دو شب کرم لایه بردار بزن  فقط روی جای جوش ( کل صورت رو نزن )

بعد ماه دوم شروع کن کرم روشن کننده رو به روتینتون اضافه کنید  بازم تو همین ماه دوم ،هفته ای دو شب کرم لایه بردار بزن و روزهای دیگر کرم روشن کننده   (همزمان نباشه کرم لایه بردار و روشن کننده، روزی که لایه بردار میزنی روشن کننده نزن ، بازم فقط روی جای جوش  )
روتین ضدلک باید شامل اینا باشه

ویتامین سی +ضد آفتاب   در صبح (اول ویتامین سی اگه جذب شد ضد آفتاب روش می‌زنیم )

نکته مهمی که وجود داره ویتامین سی که خریده میشه نباید حاوی رتینول باشه  چون نمیشه صبح زد حتماً خونده بشه

یا اگه نوشته شب استفاده بشه  بازم برای این روتین مناسب نیست     حتماً باید برای صبح باشه

کرم لایه بردار
کرم روشن کننده
شوینده هم ضدلک باشه
تونر اگر استفاده میشه بازم ضدلک باشه

از همه مهمتر ضد آفتاب هست به اندازه دو انگشت و تمدید هر ۲_۳ ساعت

شما ضد آفتاب نمی‌زنی  اگه می‌زدی هیچوقت لک جای جوش نمی موند 

بزرگ نیست سر سفید و به شدت درد میکنه 

فک کنم  مشکلت هرمونی باشه ب هر حال برو دکتر چون یکی از فامیلامون مشکل هرمونی داشت نرفت دکتر الان دوساله پریود نشده و وحشتناک جوش بزرگ و چرکی میزنه

🐞💐🐞🌸🐞💮🐞🏵️🐞🌹🐞🥀🐞🌺🐞🌻🐞🌼🐞🌷