2777
2789
عنوان

دعوا امروز من😐😑

483 بازدید | 22 پست

اگه هستین بزارم از قبل تایپ کردم 

لطفا بگید چجوری در برار این خانواده رفتار کنم واقعا رو مخن

لطفا نیاین بگید که چی به ما چه و... 

من هم خاستم خالی شم هم اینکه یه کمکی بهم بکنید بگید چجوری رفتار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز من از سرکار خسته برگشتم خونه میخاستم تازه استراحت کنم که مامانم گفت داییت خانوادش دارن میان منم گفتم اصلا حصله ندارم میرم تو اتاق استراحت کنم هچی نگف 

من تو اتاق رو تخت دراز کشیده بودم اونا هم اومده بودن از بس این بچه های داییم کوچیکن سرصدا میکردن خابم نبرد ناچار بلند شدم رفتم تو خونه سلام علیک اینا همینکه نشستم رو مبل داییم شروع کرد فکر کردی کی هستی که خودتو واسه ما میگیری والا ماهم میریم سرکار خودمونو انقد نمیگیریم درصورتی که اصلا ربطی، نداره 😑من یه دخترم اون مرده بازم نسبت به هرچیزی توانایی اون بیشتره بعدشم من خودمو واسشون نگرفتم منم بلند گفتم باز شروع کردی با یه خنده فیک که پره عصبانیت بود میدونستم قراره دعوا بشه بعدش دخترداییم ۱۷ سالشه یه سال از من کوچیک تره شروع کرد اره بابا این میخاد بگه مستقله نمدونی این میخاد بره سرکار خودشو به این اون نشون بده بیاین خاستگاریش 😐😑منم اصلا حوصله نداشتم باهاش دهن به دهن بزارم گفتم تو یکی ساکت حوصلتو ندارم باز زنداییم شروع کرد از اون ور دخترم دروغ که نمیگه مریم جان حالا اگ دنبال یه نفر باشی چیزی نیس تو فکر کنم اگه ازدواجم کنی دوتا دوتا شوهر میکنی من واقعا ناراحت عصبانی شدم گفتم زندایی جان باز من بلدم چند تا شوهر رو جمع کنم تو که تو همین یکی موندی داره بهت خیانت میکنه چی یهو بلند شدن گفتن ما دیگه نمیایم از این حرفا منم با خنده گفتم خش اومدین 

مامانمم هچی بهشون نمیگه میگه دنبال دعوا نباش 

بابامم نبود وگرنه داییم جرات نداش چیزی بگه 

به نظرتون من چجوری رفتار کنم باهاشون نمدونم چه مشکلی باهام دارن

چجوری پیش مامانت این حرفا رو میزنن خانوادگی؟چجوری مامانت هنوز حرف میزنه باهاشون؟بهشون بدهکار هستین؟پولی چیزی؟والا اگه خونه ما بود تا الآن مامانم از صد ناحیه جر داده بودشون

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️
چجوری پیش مامانت این حرفا رو میزنن خانوادگی؟چجوری مامانت هنوز حرف میزنه باهاشون؟بهشون بدهکار هستین؟پ ...

مامانم به داداش جونش چیزی نمیگه اصلا اهل دعوا نیس مامانم😑 ن والا بدهکار چیه 

حرف اونا خیلی بد بوده...تو هم خوب جواب دادی

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

چقدحسادت ونفرت داشتن نسبت به شما...دلیلش چیه آخه.. چقد راحت توخونه خودتون به زبون آوردن.. مطمئنی اینا فامیلن؟؟؟ 

کاربرقدیمی هستم کاربری قبلی97از خیلی وقت قبلترشم خواننده خاموش بودم... اگه تاپیکی شرکت کردم قطعا قصدم کمک وهمدردیه.... برای همه آرزوی خوب میکنم... خدا منو رها نکن.. ❤