2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😔😔😔

256 بازدید | 20 پست

بخاطر اذیتایی ک خانواده شوهرم کردن بخاطر اینک هنوز شوهرم پیشتشونه حتی ی بار هم ب روی خودش نمیاره بخاطر خودش ک ۲سال نامزدیو زهر من کردن حتی هنوز ک هنوز ی بار نگفته پاشو بریم بیرون بچرخونمت نامزد ک بودیم ۳هفته یا ۲هفته ی بار می اومد خونه ما ک اصلا درست حسابی نمی اومد هربارم می اومد میگفتم میگف نمیتونم فردا میام میبینمت برمیگردم در این حد یعنی حتی من میرفتم خونشون اصلا باهام حرف و اینا نمیزد هیچی فقط تو خونه میشست تا موقع خواب ک اونم میگرف میخوابید هنوز ک هنوزع یادم می افته گریم میگیره با اینهمه کاری باهام کرده هنوز نمیدونم چرا دوسش دارم دلم میخواد بمیرم حتی کسیو ندارم باهاش حرف بزنم😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو نامزدی بهم میزدی 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
نگو  چه کاریه  از حالا زندگیتو بساز

عزیزم وقتی کاراشو میبینم گریم میگیره اخه نمیدونی از خانوادها دوریم وقتی میریم شهرستان بزور منو میبره خونه خانوادم تازه هی عحله میکنه بریم بریم من هیچ خیری ازشون ندیدم اخههه درک نمیکنه اصلا منو نمیفهمع همش اونان روزی صدبار حرف میرنه باهاشون😭نمیخوام از خانوادش جداش کنم بلاخره خانوادشن ولی اونارو فرشته ندونه همه ک خیلی خوب نیستن