2777
2789

خانم ها همراهش تا به حال دگزا متازون خوردین ؟؟؟؟ برای چی میدن 

گروه آبی 💙وزن شروع ۶۱.۶۰۰ وزن هدف ۵۵ شروع رژیم ۹۹.۷.۱

شل کننده عضلانی هس دگزامتازون ربطی به کلو میفن نداره 

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من خوردم من سرگیجه شدیدمیگرفتم دوماه خوردم بعددوماه باردارشدم

نمیدونی دقیقا برای چیه و روزی یکی میخوردی یا نصفی و از چند پریود ؟ با لترو یا کلو 

نمیدونی دقیقا برای چیه و روزی یکی میخوردی یا نصفی و از چند پریود ؟ با لترو یا کلو  

برای بارداری بود ..تقویت کننده بود متازون چون تخمک گذاری ضعیف بود..بعدسومین روزپریودی میخوردم کلا باخودقرص متازون ولتروزل واون یکی سه تا میشد دکترم گفته بودباهم‌بخورم..ولی شدیدسرگیجه میشدم

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
عزیزم برای بارداری مینویسن  من خودم مصرف میکنم

مرسی عزیزم من اقدامم ربطشو به باردار شدن نمیدونم خودم میخوام بخورمش شما بعد باردار شدن میخوری

همزمان با لتروزول ،اوابوست و فرتیلید مصرف کن آمپول اچ سی جی هم بزن ان شالله نتیجه میگیری نذر هم بکن ...

همه رو خورردم 🥲🥲🥲🥲بله عزیزم عکسم داذم