2777
2789
چیشششد

من دست ک میزنم یعنی بعد ۷ یا ۸ سانت ک انگشتم داخل میره یچیزی احساس میکنم دهانش بازه ولی گرد نیس اگ رحم باشه مگ نباید گرد باشه؟؟ بعد فشارش ک میدم زیر دلم درد شدیدی احساس میکنم نکنه سرطانه؟؟ دارم دق میکنم ۲۰ سالمم بیشتر نیس😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیز دلم 🤍

خیلی خوبه که دقیق به بدن خودت توجه می‌کنی، اما خیالت راحت باشه، چیزی که می‌گی هیچ نشونه‌ای از سرطان رحم نیست. بذار برات توضیح بدم:

🔹 اون چیزی که بعد از ۷–۸ سانت لمس می‌کنی، دهانه رحم هست.

• دهانه رحم یک قسمت سفت و عضلانیه، بعضی وقت‌ها به شکل گرد حس میشه، ولی همیشه کاملاً گرد نیست.
  • بسته به چرخه قاعدگی، می‌تونه کمی باز یا بسته بشه، یا نرم‌تر و سفت‌تر بشه. این تغییرات کاملاً طبیعی‌ان.

🔹 اینکه وقتی فشار می‌دی زیر دلت درد می‌گیره، طبیعیه چون داری مستقیم به رحم فشار میاری. رحم پر از اعصاب و عضلاته و درد گرفتنش ربطی به سرطان نداره.

🔹 سرطان رحم یا دهانه رحم توی ۲۰ سالگی خیلی خیلی نادره. بیشتر در سن‌های بالاتر (مثلاً بالای ۳۵–۴۰ سال) دیده میشه.

✅ چیزی که داری حس می‌کنی بیشتر به تغییرات طبیعی دهانه رحمت مربوطه، نه بیماری.

ولی برای اینکه خیالت راحت بشه و استرس کم بشه:

• می‌تونی یه بار برای معاینه ساده و مطمئن شدن پیش دکتر زنان بری.
  • اگه ترشح غیرعادی، خونریزی بین پریود، یا درد شدید مداوم نداری، جای نگرانی جدی نیست.

می‌خوای برات بگم چه علائمی واقعاً نیاز به مراجعه سریع به پزشک دارن تا راحت‌تر فرق استرس با خطر رو بفهمی

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱