2777
2789
عنوان

بابام ب مامانم پول نمیده

872 بازدید | 41 پست

مامانم هروز تو خونه مثل کلفتا کار میکنه ماهی ۳۰ تومن میریزه تو کارتش اونم فقط بخاطر داداشم ک میره بیرون گشنش نشه کفشام خیلی داغون شده بود با مامانم رفتم ی کتونی خریدم ۳۰۰ میگه چرا رفتید خریدید با اجازه کی رفتید ۳۰۰ کشیدید از کارتم! ببر پسش بدع با اینکه کارمندع بانکه انگار داره ب گدا پول میده مامانش بابامو پر میکنه بابامم فقط پسرشو دوس داره ما اینجا فق کلفتیم داداشم ۴ سالشه مامانم کمرش درد میکنه نمیتونست بچرو بغل بگیر بچه هم گریه میکرد برگشته ب مامانم میگه کمرت میشکنه بغلش کنی مامانمم نمیتونه بره کارکنه خیلی مسخرست شوهرت کارمند بانک باشه بری کار کنی یا ی قرون پول نداشته باشی کارت یارانمونم نمیده مفت خور باهاش میره خرجی ماشینشو میدع امروز داشت سکته میکرد که چرا رفتید خریدید بیچاره مامانم همش گریه میکنه دلم براش میسوزه حتی برا خدش ی آدامسم نخرید انقد براش حمالی میکنم انقد براش حمالی میکنه 

ینی لایقمون نیست ۳۰۰ برا خومون خرج کنیم 

بدشم میگه زیاد حرف بزنید جفتتونو میندازم بیرون🙂

چیکار کنیم حقمونو میخوایم؟

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانت مهریه نداره بره شکایت کنه حالش جا بیاد

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

مامانت مهریه نداره بره شکایت کنه حالش جا بیاد

به مامانم میگم برو میگه فکر میکنی راحته هزار تا کار میکنه که من پول نگیرم وقتی نمیزاره ی ادامس برای خودم بگیرم مهریمو بده🙂

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋
این دیگه کی میخواد سر عقل بیاد

خسته شدم میخوام برم خودمو بکشم 

طرف سر گنج نشسته🙂

خدا بهت صبر بده ،ولی دیگه بلید صبوری کنی اگه براش مهم نیس ی کار گیر بیار

تا کی صبر کنم 

عزیزم خودت میتونی بری سرکار؟هم به خودت میرسی هم مادرت  دانشجویی؟

بهم کار نمیدن ۱۸ سالمه