بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نمیدونم عزیزم جدید ندادم چون سری اخر که رفتم واسه انتقال تو سون دکتر گفت ذخیره کم شده تو هر تخمدان ۳یا۴ تا فولی داشتم در صورتیکه دو ماه پیش تو هر کدوم هفت هشت تا داشتم دعا کن برام دیگه جنینم ندارم
من روز ۱۲ iui هستم ديروز بی بی چکممنفی شد هنوز پریود نشدم.قلبمداره از جا کنده میشه. دو ساله اقدامم. اگه واقعا منفی باشه سکته می کنم دیگه چیزی برام مهم نیست.
میفهممت 😭😭😭ایشالا مثبتی عزیزم من روز ۱۲ iui هستم ديروز بی بی چکممنفی شد هنوز پریود نشدم.قلبمد ...
وای من توان زدن بیبی چکو نداشتم آروم باش هنوز وقت هست برای اینکه متوجه بشی بارداری ایشالا جفتمون باردار باشیم من از حرفای بعدش که میشنوم میترسم میدونم داغون میشم😭😭😭😭
عزیزم انشالله که مثبت باشه خیلی برات دعا میکنم یه نذزی بکن مثلا بگو اگه حامله بودم بچمو میارم یه زیارت که نزدیک بهت باشه یا یه چیزی نذری بدی به همسایه هات من نذر کردم اگه حامله شدم میبرمش پابوس امام رضا بعد گفتم اگه پسر باشه اسمشو میزارم امیرعلی یا اگه دختر بشه اسمشو میزارم ریحانه همون ماه که آمپول زده بودم نذر کردم خدارشکر الان یه پسر یک ساله دارم دوبار تا الانم بردمش پابوس امام رضا