2777
2789

سلام تا الان استرس نداشتم فردا روز چهاردهم انتقال جنینمه میترسم برم ازمایش بدم اگر منفی بشم داغون میشم شوهرم خیلی ناراحت میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ذخیره تخمدانت چند بوده 

نمیدونم عزیزم جدید ندادم چون سری اخر که رفتم واسه انتقال تو سون دکتر گفت ذخیره کم شده تو هر تخمدان ۳یا۴ تا فولی داشتم در صورتیکه دو ماه پیش تو هر کدوم هفت هشت تا داشتم دعا کن برام دیگه جنینم ندارم 

میفهممت 😭😭😭ایشالا مثبتی عزیزم

من روز ۱۲ iui هستم ديروز بی بی چکم‌منفی شد هنوز پریود نشدم.‌قلبم‌داره از جا کنده میشه. دو ساله اقدامم. اگه واقعا منفی باشه سکته می کنم دیگه چیزی برام مهم نیست. 

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

میفهممت 😭😭😭ایشالا مثبتی عزیزم من روز ۱۲ iui هستم ديروز بی بی چکم‌منفی شد هنوز پریود نشدم.‌قلبم‌د ...

وای من توان زدن بیبی چکو نداشتم آروم باش هنوز وقت هست برای اینکه متوجه بشی بارداری ایشالا جفتمون باردار باشیم من از حرفای بعدش که میشنوم میترسم میدونم داغون میشم😭😭😭😭

نمیدونم عزیزم جدید ندادم چون سری اخر که رفتم واسه انتقال تو سون دکتر گفت ذخیره کم شده تو هر تخمدان ۳ ...

عزیزم نذر حضرت علی اصغر کن جواب میگیری حتما انشالله که میگن  بارداری توکلت بخدا باشه 

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️
وای من توان زدن بیبی چکو نداشتم آروم باش هنوز وقت هست برای اینکه متوجه بشی بارداری ایشالا جفتمون بار ...

واقعا انتظار خیلی سخته هیچ وقت فکر نمی کردم تو این شرایط قرار بگیرم. ایشالا خدا به هر دومون کمک کنه. 

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

عزیزم انشالله که مثبت باشه خیلی برات دعا میکنم یه نذزی بکن مثلا بگو اگه حامله بودم بچمو میارم یه زیارت که نزدیک بهت باشه یا یه چیزی نذری بدی به همسایه هات من نذر کردم اگه حامله شدم میبرمش پابوس امام رضا بعد گفتم اگه پسر باشه اسمشو میزارم امیرعلی یا اگه دختر بشه اسمشو میزارم ریحانه همون ماه که آمپول زده بودم نذر کردم خدارشکر الان یه پسر یک ساله دارم دوبار تا الانم بردمش پابوس امام رضا 

مرسی عزیزم ایشالا که باشم فردا تاپیک میزنم تمام تجربه هامو میگم

اره عزیزم بگو حتما انشالله با خبر خوش بیای برات دعا میکنم🌺

عزیزم انشالله که مثبت باشه خیلی برات دعا میکنم یه نذزی بکن مثلا بگو اگه حامله بودم بچمو میارم یه زیا ...

عزیزم خدا حفظش کنه انشالله...امپوله چی بوده