2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه  جفتشون خوبن هم فرانت اند هم بک اند ولی خب تو فرانت اند حرفه ای شدی بک اند هم حتما یاد ب ...

شما خودتون کار کردین؟

چقدر طول می کشه فرانت اند و خوب یاد بگیرم؟

به نظرتون از یوتیوب و منابع رایگانم میشه یاد بگیرم یا به مشکل میخورم و بهتره با یه استاد به طور خصوصی کار کنم؟

اگه تجربه ای داری ممنون میشم راهنمایی کنید 

بله حتما

ممنون عزیزم

اول اینکه به نظرتو اگه خوب کار کنم و زمان بذارم چقدر طول می کشه وارد بازار کار بش و بتونم ازش درآمد کسب کنم

البته میخوام این شاخه رو به طور جانبی کنار رشته دانشگاهیم که خیلیم بهش علاقه دارم دنبال کنم نمی خوام همیشه شغل اصلیم باشه و چون وقت نمی کنم صدردصد روش تمرکز کنم به نظرتون خوب کار کنم تا یه سالدیگه به درآمد میرسم یا نه؟

دوم هم به نظرتون میشه با منابع رایگان داخل اینترنت و یوتیوب یادش گرفت یا اگه مدرس خصوصی بگیرم برام بهتره؟ از طرفی هزینه های تدریس خصوصی هم فوق العاده بالاست مثلا جلسه ای ۱۰۰ تومن میگیرن

در کل کار سختیه یا نه میشه یادش گرفت و خیلی هم اذیت نشد؟

سوم اینکه کلا حوزه خوبی هست و جا برای پیشرفت داره نسبت به دیگر زمینه ها یا نه تفاوت چندانی باهاشون نداره

ممنون میشم به جز اینها هم اگر نکته ای به ذهنتون رسید بهمبگید و راهنماییم کنید🙏🏻

ممنون عزیزم اول اینکه به نظرتو اگه خوب کار کنم و زمان بذارم چقدر طول می کشه وارد بازار کار بش و بتو ...

بازار کار خوبی داره. نفرات برتر کنکور نود درصدشون همین رشته رو انتخاب می کنن. 

بستگی داره به اینکه چه رشته ای می خونی؟ و اینکه اصلا زمینه ذهنیش رو داری؟ یا از صفر می خوای شروع کنی؟ 

دوره های یودمی عالی هستن. برای شروع به فارسی تو گوگل بزن آموزش html سایت udemy تا برات آموزش رایگان این سایت رو که ایرانیها گذاشتن تو سایت های داخلی بیاره. فکر می کنم یکی از این سایت ها که آموزش های یودمی رو میذاره downloadly هست. 

فعلا همین رو یادش بگیر. ببین باهاش ارتباط برقرار می کنی و بهش علاقه داری.

بعدا دوره css بگذرون.

و درنهایت دوره javascript

این سه تا مقدماتی هستن.

بعدش باید یه دوره تخصصی واسه فرانت انتخاب کنی مثلا react یا flutter یا angular یا ….

همه اینا هرکدوم که پیش بری به صورت حرفه ای و بتونی یه نمونه کار داشته باشی می تونی جذب کار بشی.

باید وقت زیادی بذاری و غرق بشی توش. به عنوان یه کار جانبی نمیشه بهش نگاه کرد. اما در کنار برنامه نویسی می تونی شغل های جانبی مثل بلاگری یا کارهای هنری انجام بدی

بازار کار خوبی داره. نفرات برتر کنکور نود درصدشون همین رشته رو انتخاب می کنن.  بستگی داره به ا ...

ممنونم از راهنمایی هاتون خیلی عالی بود لطف کردین❤🌷

یعنی منی که می خوام به طور جانبی تو این حوزه فعالیت کنم چندان موفق نمیشم؟

طراحی سایت رو اگر پی بگیرم چی؟

اونم مثل همینه و باید تمرکز صدردصدی روش بذارم برای پیشرفت و کسب درآمد؟

ممنونم از راهنمایی هاتون خیلی عالی بود لطف کردین❤🌷 یعنی منی که می خوام به طور جانبی تو این حوزه فع ...

خواهش عزیزم

اینا هم واسه طراحی سایت هست دیگه.

رشته خودت چی هست؟ و بازار کارش چطوره؟

من تو شرکت همکار دارم رشته برق خونده اما تو حوزه برنامه نویسی کار می کنه. چون رشته خودش بازار کار نداشته. و برق و کامپیوتر کمی تشابه دارن به هم