2777
2789
عنوان

هماتوم

187 بازدید | 16 پست

خانما ۱۱ روزه قبل لک بینی شدید و زیاد داشتم رفتم سونو مشخص شد هماتوم دارم ۲۵ درصد بود سایز نزده بود  الان هفته ۱۲ پر شده 

۱۱ روزه شیاف استفاده میکنم  و استراحت مطلقم 

فقط ۲ روز اول لک داشتم بعد اون قطع شده لکام 

الان هماتومم خوب شده؟ کسی بوده با این وضع بره سونو هماتومش جذب یا دفع شده باشه؟ 

۴ شنبه هم وقت انتی دارم تا اون روز استرس دارم 

منم داشتم ۱۲میلیمتر،شیاف دارم استفاده میکنم چند روز دیگه باید برم سونو ببینم خوب شده یا نه

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمام لک داشتید؟  چن مدت طول کشید تا جذب بشه؟

آره وحشتناک😣😣😣

اوایل لک قهوه ای💮💮

یه بارم به خونریزی شدید افتادم مثل پریودی😓

گفتم تا ۳ ماهگی جذب شد ...از اولش باردارشدم داشتم

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....                 بعدش میفهمی اسکل بودی .....😂😂😂

آره وحشتناک😣😣😣 اوایل لک قهوه ای💮💮 یه بارم به خونریزی شدید افتادم مثل پریودی😓 گفتم تا ...

من ۱۰ هفته و ۵ روز بودم داشتم تا الان که ۱۲ پر شده 

دیگه لک ندارم ممکنه جذب شده باشه؟

ایشالله که خوب میشید  چن هفته ای؟

ممنون عزیزم همچنین،۱۷هفته و۵ روز

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
من ۱۰ هفته و ۵ روز بودم داشتم تا الان که ۱۲ پر شده  دیگه لک ندارم ممکنه جذب شده باشه؟

منم لک نداشتم ولی هماتوم هنوز بود❤️❤️❤️

چون دائم سونو میشدم و هرسری دکترم میگفت هس

ببین این هماتوم چیزی نیست که تو ۱ هفته و ۲ روز

از بین بره😮‍💨😮‍💨😮‍💨

خیلییییی مراعات کن اصلا کار نکن کلا بخواب🌸

برای من از ۵ هفته فهمیدم تا ۳ ماهگی داشتم

اصلا هم بزرگ نبود .... دیگه خودت فکرشو بکن

دکترم گفت معمولا زمان می بره تا ازبین بره 🌸

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....                 بعدش میفهمی اسکل بودی .....😂😂😂

ممنون عزیزم همچنین،۱۷هفته و۵ روز

ای جان منم ۱۷ هفته و ۵ روز 😍😍😍

توام مثل من چهارشنبه وارد ۱۸ هفته میشی😍😍😅💋❤️

ای جان منم ۱۷ هفته و ۵ روز 😍😍😍 توام مثل من چهارشنبه وارد ۱۸ هفته میشی😍😍😅💋❤️

چه جالب😍😍آره منم چهار شنبه ۱۸ هفته ام کامل میشه،انشاءالله که بچه های هر دومون سالم باشن🤲

چه جالب😍😍آره منم چهار شنبه ۱۸ هفته ام کامل میشه،انشاءالله که بچه های هر دومون سالم باشن🤲

انشالله عزیزدلم🤲❤️🌸

آره منم رو کل تقویم علامت زدم 

چهارشنبه هارو 😅😅😅😅😅

انشالله بسلامتی بیاد بغلت فندقت😍❤️💋

توام مثل من جدیدا شبا نمیتونی بخوابی؟؟؟؟😣

من همش شکمم برام سنگینی میکنه🤕

و شبی ۲۰ بار این پهلو به اون پهلو میشم

همش اذیتم 😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨😮‍💨

انشالله عزیزدلم🤲❤️🌸 آره منم رو کل تقویم علامت زدم  چهارشنبه هارو 😅😅😅😅😅 انشال ...

قربونت عزیزم همچینن😘❤

توام مثل من جدیدا شبا نمیتونی بخوابی؟؟؟؟😣 من همش شکمم برام سنگینی میکنه🤕 و شبی ۲۰ بار این ...

آره منم یکم بد خواب شدم ومثل تو خیلی پهلو به پلو میشم،ولی چاره چیه؟🤗باید تحمل کنیم😀