الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره من مامانم لوپوس داره اصلا اینجوری ما با این خانم آشنا شدیم دکتر پر حوصله باادب و با شخصیت که خوب خیلی برام مهمه واقعا وقت میزاره برا مریضهاش از دکتر تو نوبت اینترنتی بگیر آره من شیرازم امری باشه در خدمتتم
من الان سه ماهه زیر نظر یه دکتر هموپاتی از تبریز هستم سه ماهه دارو خوردم تاثیر چندانی نداشته البته خودم نرفتم زنگ زدم با دکتر صحبت کردم هرماه دارو میفرسته
من الان سه ماهه زیر نظر یه دکتر هموپاتی از تبریز هستم سه ماهه دارو خوردم تاثیر چندانی نداشته البته خ ...
آره عزیزم دوره درمان بیماریهای رماتیسمی بالا هست مثلا مامانم الان ده ساله تحت نظر پزشک هست خدا ان شاالله بهتون سلامتی بده ولی خوب باید یکم صبور باشید در درمان
روماتیسم مفصلی دردای خیلی شدید دارم کهیر میزنم شب تا صبح از درد به خودم میپیچم
میدونی خیلی تنوع هست توی این بیماری یبار ی جا خوندم بالای ۱۰۰ نمونه و نوع تا الان شناخته شده فقط ی چیزی رو خیلی خوب میدونم این بیماری قبل از هرچیز بیماری اعصاب و روان هست سعی کن آرامش رو در وجودت بیشتر کنی ان شاالله خدا سلامتی بهت بده عزیزم