2777
2789

چند روزه واقعا دارم فک میکنم که همه جوره خدا به این بشر زوگوی خائن دروغگوی عقب مونده حال داده هرچیزی که خواسته بهش رسیده...ولی من برعکس..منی که عاشقش بودم و وفادار و صادق و راست گو و قانع و همه جوره پابه پا و بسازش بودم همه چی واسه من برعکس اون چیزی شد که میخواستم.

مثلا چی ؟

زن تحصیل کرده و خوش اندام و خوش قیافه گرفت.دقیقا چیزی که میخواست.قد بلند و...راه دور یعنی خونوادم پیشم نیستن و یه جورایی بی خونوادم و هربلایی سرم بیاره هیچکی نمیفهمه و به دادم نمیرسه.توی تعداد و جنسیت بچه ها چیزی که میخواست شد.اسمایی که اون دوس داشت شد.مادرش زورگویی میکنه برام.خودش خیانت میکنه و محلم نمیده و خونوادمم حمایت نکردن جداشم..حالا سالهاست که دارم میسوزم بخاطر یه انتخابی که من از رو صداقت انجام دادم ولی نگو اون فهت خط سرمو گول مالید و با دروغ باهام ازدواج کرد.مدرک و خونه و ماشینو دروغ گفت و بعد ازدواج فهمیدم دروغه که باز با چرب زبونیاش دوسش داشتم تا بعد بچه که خیانتاشو فهمیدم و وقتی به خونوادم گفتم حمایت نکردن.وقتی هم چیزی ازش میفهمم و اعتراض میکنم منو میزنه له میکنه.فقط مرگش آرومم میکنه و جبران همه نداشته هام میشه.کاش بمیره..کاش...سالهاست زندانیشم.خدا نیست و نابودش کنه متنفرم ازش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.