2777
2789

تقریبا سه سال و هشت ماهشه،مثلا وقتی من سرگرم کار هستم می‌ره تو اتاق در رو می‌بنده و پشتش چندتا بالشت میزاره،وقتی میرم تو میبینم شلوار و شورتش رو درآورده و سریع از جاش بلند میشه،نمیدونم می‌ترسه یا خجالت میکشه همش میگه برو بیرون و میاد در رو فشار میده تا کامل باز نکنم،دارم دیوونه میشم😞 ولی باهاش تند برخورد نمیکنم،توروخدا راهنماییم کنین

ببخشید اینو میگم شما ها جلوش لخت نبودین یا چیزی ندیده حتما مراقبش باش تو رو خدا 

یک عدد ❤ مهربان❤ هستم 😁😻بچه ها من یه دونه ❤ پسر ❤دارم گفتم بگم بهتون دروغ گو نشم😘...❤خدایاااااا خیلیییییی دوستتتت دارمممممم❤.میشه مراقب خانواده م باشی میدونی که نفسم به نفسشون بنده🙏❤🙏❤خدا جونم با اینکه سختی زیاد کشیدم ولی با دادن عشقم همه رو برام جبران کردی ممنونم ازت خدای خوبم🙏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

در میاره چیکار می‌کنه ندیدی تا حالا مشاوره برو چیزی ندیده ی موقع؟؟

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین این مسائل علتش و نحوه برخورد باهاش خیلی مهمه واقعا باید حتی شده انلاین از روانشناس کودک کمکبگیری

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
ببخشید اینو میگم شما ها جلوش لخت نبودین یا چیزی ندیده حتما مراقبش باش تو رو خدا 

چرا یه دوسه باری پیش اومده که شوهرم گفت برو اونور بازی کن و بعد اینکه من از تو اتاق اومدم بیرون لخت بودم دید

توی این سن آشنایی با عضو تناسلی صورت میگیره و چیز عجیبی نیس ولی سرگرمش کن و بگو هیچوقت نباید شلوارتو در بیاری یا از اتاق بیارش بیرون و با اسباب بازی و تلوزیون سرگرمش کن 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

یوقت چیزی ندیده؟؟ یا بچه ای که هم بازیش باشه  بهش چیزی گفته باشه؟ 

میشه اگه امضامو خوندی یه آیت الکرسی برای حل مشکلم بخونی یا حتی فقط یه صلوات 🥺💔  بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روز گار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد اللهم عجل لولیک الفرج ❤️