2777
2789
عنوان

کسایی که اصفهان زندگی میکنن

1117 بازدید | 21 پست

من می‌خوام فردا برم برای مصاحبه فرهنگیان فاطمه الزهرا 

میدونید مترو به اونجا میخوره یا نه؟ از شهدا بخوام سوار مترو بشم کدوم ایسگا پیاده بشم 

آدرس هم خیابان مدرس - انتهای  خیابان شهید ضابط زاده - دانشگاه فرهنگیان پردیس فاطمه زهرا

نمیدونم من از شهرستان شنبه اومدم اصفهان 

تجربه مصاحبمو برات میزارم شاید ب دردت خورد 

۵/۶/۱۴۰۱اصفهان سیتی
بچه ها سوالات دیروز مصاحبه من👇
ب من گفت ی بیت شعر بخون ی حدیث بگو اسم شهدا اصفهانو بگو گفتن قرآن بخون برداشتت ار معنیش رو بگو
گفتن اعتماد ب نفس یعنی چی
اگه یکی از بچه ها والدینش اذیتش کنه چیکار میکنی
گفتن بلدی با کامپیوتر کار کنی
چه مهارت هایی بلدی چ کلاس هایی رفتی
چرا معلمی انتخاب کردی؟گفتم علاقه
تو بخش احکام سوالات زیر رو پرسیدن
تسبیحات اریعه بگو
اصول دین بگو
تشهد بگو
گفت همیشه چادر میپوشی؟
گفت دوست صمیمی داری؟ویژگی هاشو بگو
گفت نماز جمعه رو بگو چجوریه
گفت راهپیمایب آخرین بار کی شرکت کردی
گفت آرایش هم میکنی
اونجا باز بهم گفتن قرآن بخون
گفت بسیج میری
هیئت چیکاز میکنی
روزه میگیری
قضای روزه هم میگیری
چند روز روزه گرفتی
اتاق تخصصی دوتا خانم ی اقا بود و عمومی هم یک خانم
خداروشکر بهم نگعتن تدریس کن تو هردو تا اتاق قرآن خوندم از ساعت ۵ و نیم حرکت کردم و ساعت ۷ محل مصاحبه بودم بااین حال کارم تا ۱۲و ربع طول کشید
همین دیگه چیزی یادم نمیاد ...
برای عاقبت بخیری هممون و قبولی در رشته مد نظر اگر مصلحتمون هست یک صلوات بفرستید به همراه و عجل فرجهم😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی مرسی ایشالله موفق باشی همکار بشیم  بازرسی بدنی نشدی ؟

فدات😍انشالله قبول بشیم همدیگرو اونجا ببینیم 

اول رفتم فرم پر کردم بعد رفتم پیش ی نفر مدارک رو گذاشت تو پرونده بعد رفتم ۹۱ تومن واریز کردم رفتم پیش آقای جعفری نامی افتخاراتم رو دید و چک کرد بعد رفتم معاینه قد و وزن و چشم و فشار خون همین بعد هم رفتم واسه مصاحبه 

فقط اینکه حتما اصل مدارکت هم ببر چون فقط میخان ببینن اون روز من اصل نبرده بودم بهم ایراد گرفتن حسابی دعوام کردن

ترازم نزدیک ۸ هزار😐💔رتبم نزدیک  ۱۰ هزار بنظرت ممکنه قبول بشم!!!لعنتی میگن رتبه برترا رو برمید ...

انشالله قبولیم 

چند تا الویت فرهنگیان زدی 

من ترازم ۸۲۰۷ 

اره اگه مصاحبه قبول بشیم باز سنجش باید انتخاب نهایی کنه از بین اونایی که مصاحبه هم قبول شدن 

انشالله قبولیم  چند تا الویت فرهنگیان زدی  من ترازم ۸۲۰۷  اره اگه مصاحبه قبول بشیم ...

۶۰ تا زدم ...

انشالله ک قبول بشیم اگر صلاحه🥺

من خیلی دوست دارم فرهنگیانو واقعا 

شما چند تا اولویت فرهنگیان زدی و دولتی ها چی انتخاب کردی؟من دولتی ها حسابداری و روانشناسی و مددکاری شهرای مختلف انتخاب کردم

۶۰ تا زدم ... انشالله ک قبول بشیم اگر صلاحه🥺 من خیلی دوست دارم فرهنگیانو واقعا  شما چند تا ...

انشالله

من که واقعا عاشق معلمی ام ۱۱۰ تا کد رشته از فرهنگیان زدم واقعا دوست دارم قبول بشم 

بقیه هم مشاوره و روان شناسی و حسابداری مدیریت صنعتی مدیریت بیمه این چیزا