2777
2789
عنوان

عوارض سقط

293 بازدید | 13 پست

دوستان من ۶۰ روز پیش قرص خوردم و سقط کردم ، مامایی که سقط کردن ۴ تا قرص در واژن گذاشتن ، و بعد از درد با فشار زیاد با دستکشیدن بیرون متاسفانه ، 

من تا ۱۰ روز پیش خونریزی داشتم و درد ، 

الان درد خیلی زیاد دارم ، دکتر زنان پیدا کردم رفتم ، گفتن چیزی نیست ، یک سونو خیلی معمولی هم رفتم که متاسفانه کیفیت نداشت ، 

من چون مشکل کرون روده دارم 

گفتن احتمال داره درد به خاطر روده ها باشه ، 

و روز به روز درد من بیشتر داره میشه و شکمم ورم میکنه همش ، 

کسی بوده همچین تجربه ای داشته باشه ! 

چسبندگی روده یا چیزی نبوده ؟ 

قرصا برای روده و اون فشارها ضرر دارن ؟ 

چرا سقط کردی!

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

باید سونو بقایا بری اگه بقایا مونده باشه تو رحمت چسبندگی و عفونت میگیری

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا زمانی که خونریزی داری یعنی کامل سقط نشده حتما حتما باید سونو داخلی انجام بدی ببینی چیزی مونده یا نه منم روز عاشورا سقط کردم ازش مونده بود تا کامل سقط نشد خونریزی داشتم که با سونو داخلی تشخیص دادن ازش مونده

تا زمانی که خونریزی داری یعنی کامل سقط نشده حتما حتما باید سونو داخلی انجام بدی ببینی چیزی مونده یا ...

من تا ۱۰ روز پیش انگار ۵۰ روز خونریزی داشتم ، لکه و بعد خونریزی شدید ، بعدش قطع شد ، ولی دلدرد خیلی شدید دارم

یعنی امکان داره سونو اشتباه کرده باشه ؟ 

بله ممکنه

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰