2777
2789
عنوان

شوهر

647 بازدید | 11 پست

سلام 

بچه ام رو مادر شوهرم برد واکسن بزنه منو نذاشت شوهرم برم فقط بخاطر اینکه تو نباید تو کوچه بری ک پر از مرد هستن 

مشکل من اینجاس همیشه اینجا پر ادم اند و بچم میتونه بره و من دوماهه اسیرم چیکار کنم دوشبه باهاش سنگینم بلکه ب خودش بیاد خستم حالم ازش بهم میخوره 

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭

یه ادم بد دل و شکاک و خدا شاهده هیچی هم خطایی ازم سر نزده چادذی هم هستم

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.صبح به خیر.چرا؟ دل سیاهه؟

اره شکاک و بد دله دلم میخاد ازش جداشم ولی بچه دارم 

اگر از نظر روانشناختی تشخیص بدن شکاکه درمان نداره فکر میکنم 

اگر خودش خیلی همکاری کنه فقط میشه کنترل کرد این بیماریشو 

چرا بچه دار شدی؟ کاش بیشتر صبر میکردی

🥰🌱خدا روزی رسان بی انتهای من است💕🌸

کاش قبل بچه دارشدن از همچین آدم بیماری یکم فکرمیکردی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

یعنی نینی یار رکورد رد 

سر سی ثانیه ترکوندت😑👎🏻

می‌بینم...آن شکفتنِ شادی را💚پروازِ بلند آدمیزادی را💜آن جشنِ بزرگ روز آزادی را💙                                                          اهدا عضو...اهدا زندگی ❤