2777
2789

بستگي داره كي باشه

اگه برام ارزش داشته باشه خب دنبال دليلش ميرم

اگه بي اهميت باشه به اينورم يا اونورم😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ببینم توی این ساعت بلاکم کرده میگیرم میخوابم

وقتیم که از خواب سیر شدم شمارشو پاک میکنم🥱

دستاشو میگیری تو اوج آرامش🖤من دیگه دستاتو هیچوقت نمیخوامش..زوم میکنه رو تو .. دوربین عکاسیش..معلومه از کارات چند وقته میشناسیش:) گریه نمیکنم وقتی با اون شادی🖤برام مهم نیستی✋🏻 از چشمم افتادی💔(بعد از یک سال رابطه خیلی صمیمی با کلی خاطرات و دیوونه بازی و عشقی که همه صداشو شنیده بودن!پا روی عشق و دلم گذاشت و ترکم کرد:)خلاصه که الان خانوم خونش یکی دیگس!مادر بچه های آیندش یکی دیگس..)اما من هنوزم به خودم و زندگیم امیدوارم و از خودم اسطوره میسازم💚🌱

اولا هزاران فکر تو مخم میوپد هی میگفتم چرا و فلانو انقدر برام مهم بود ک نگو اما الان من حتی بلاکم نمیکنم ک طرف بسوزه و بگه چقدر بی ارزشم ک حتی چک نمیکنه ببینه بلاکه یانه اگ میدید بلاکه اونم بلاکم میکرد..این فکرا دیوونش میکنه یارو رو

دختر خام که باهاش خیلی صمیمی بودم به دردش خوردم یهو توی اینستا و وات بلاکم کرد اونم بی دلیل 🙄

اون حتی نمیتونست اینستا و وات ساپ چیه تا با من در ارتباط بود یادش میدادم

کلی خرید براش میکردم😪

دیگه ولش کردم منم شمارشو پاک کردم