تو این مسیر شهرهایی که هستن راجع بهشون اطلاعات میخوام/ راجع به آب وهوا مراکز گردشی و محل اسکان و.......... خود بندرعباس الان چطوریه؟ کلا راجع بهش اطلاعات میخوام احتمالا تو عید بریم اونجا نزدیکترین مسیر تبریز بندرعباس اززنجان قم کاشان نایین مهریز سیرجان بندعباس هست گویا اگه مسیر دیگه و شهرهای دیگه هم هست میشه بهم بگین لطفا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هانی جون شما اهل بندرعباسین؟ یکم اطلاعات میشه بهم بدین راجه بهش؟ من با بچه کوچیک میام میخوام بدونم هواش چطوریه؟تبری که الان سرده لباس گرم میپوشیم سوغاتی چی داره؟ مراکز گردشی و.........
من بوشهری هستم اگه بخواین از بندر بعد برین أهواز توراهتون تا بوشهر رو بلدم بندر تا بوشهر هفتصد کیلومتره شهر های (بندر خمیر ،لنگه ،پارسیان ،،عسلویه، کنگان، خورموج اهرم، بوشهر، گناوه ) بعد استان خوزستان
امام زاده سید مظفر ، پارک دولت ، پارک ولایت ،کوه گنو که آب گرم داره که خاصیت درمانی داره نیم ساعت با خود شهر فاصله داره هوا اگه بارون نیاد أصلا هتل نمیخواد ،از جاهای دیدنی زیاد اطلاع ندارم ولی تا دلت بخواد مراکز خرید وقتی میخواین برین خرید ماشین وروبرو بازار در پارکینگ صدف که کنار دریاست پارک کنید روبه. ی اون بازار بزرگ بندرعباس هستش ،بازار أوزی ها،بازارچه شهاب که عمده فروشی هم داره ، پاساژ یوسفی یا پارس، رویال، زیتون ، سیتی سنتر ، همشون تقریبا نزدیکن ، ستاره شهر ، ستاره جنوب ،دست فروش هم شبا از ساعت ده نیم کنار بازارچه شهاب میشینن
سلام الینا جون خوبی من بندرعباسم عزیزم .. دیشب یکی از بچه ها تاپیک مثل شما زده بود من تا جائی که تونستم راهنمائیش کردم .. لینکش رو میفرستم همشو بخون اگه سوالی داشتی بپرس عزیزم