2777
2789
بعضی وقت هازن مجبوره بخاطر بچه هاش زندگی رو ادامه بده اون موقع مرد مدام سرکوفت که تو کا میتونی طلاق ...

از چنین مردی باید جدا شد 

بچه زندگی سالم و آرامش روان میخواد ، نه خانواده ی متشنج و عصبی

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرفتیم 💪🏻😎😁

زندگی یه باره و خیلی قشنگه

برو حالشو ببر 😍

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

همه توجهت به فیلم و عکس و منظم پیش رفتن برنامه هات نباشه،از لحظات تکرار نشدنی عروسیت با ذهن باز لذت ببر و با عشق به چشمهای همسرت نگاه کن ،که لذت اون لحظه تا ابد تو دلت میمونه نه قابهای عکسی که بعد یکسال پشت کمد پنهانشون میکنی

دهن ببین نباش 

همیشه مشورت بکن

چشم و هم چشمی نداشته باش

از کاه کوه نساز

زیادی حساس نباش

میانه رو باش 

نصحیت زیاده گلم در کل همیشه طوری باش که خدا لایکت  

کنه

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

جو گیر نیستم قشنگم فقط استرس دارم

😑ببین عزیزم بخاطر تاپیکت نگفتم 

اتفاقا خوبه که میخای بدونی چ رفتاری داشته باشی 

من زن داییم شب عروسیش جو گرفته بودش ی رفتاری داشت ک نگو

احساس می‌کرد کل دنیا رو داره و ما کلفتشیم😂😐👐 

البته غیبت نباشه .... بیچاره الان خیلی خوب هست . فقط شب عروسی جو گرفته بودش ...

بخاطر این گفتم ک ناخودآگاه رفتاری نکنی ک بعدا  کسی ازت دلخور نشه 

خیلی ساده و خوب رفتار کن 

بازم میگم ک منظورم فقط شما نیستی .کلی گفتم 

حتی تو جملم خودم رو هم جمع بستم ‌ک کسی ناراحت نشه

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸