2777
2789
عنوان

چقد زنا بدبختن آخه😞

215 بازدید | 8 پست

ساعت نزدیک سه باشه

چند روز مریض باشی و درست حسابی نخوابیدی 

بچتم مریض باشه هی تب اونو چک کنی نزاره بخوابی

کل خونه ات ریخت و پاش

درد پریود از یه طرف دیگه 

دندون دردم باشی

وای خدایاااااا چرا مسئولیت همه اینا با زنه آخه😭😭😭

چرا اینهمه درد با هم اومدن

شوهر هم که هیچی ... تو خواب هفت پادشاه🙁

❤🩵🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و این است قصه ی زن بودن  از ازل تا ابد در رنج 

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖

مسئولیت دندون درد 

پریود 

ریخت و پاش بودن خونه و بچت و همچنین بیماریت 

با خودت نباشه با کی باشه ؟ 

اینا ملاک بدبخت بودن نیست

انرژی منفی نده ب خودت 

مثل مترسکی که تا آخر عمر دستاش بازه اما کسی بغلش نمیکنه 🎭  وسط یه روز بد یادت افتادم و لبخند زدم 💓 ♡ تو درون قلب من فرمانروایی و دگر مثلت نیست ، غیر آغوش تو هر جا بروم ولگردیست ♡ (نکنه گریه کنی من واسه چشمات بمیرم 🤍🥲با اینکه جات خالیه جاتو ب هیچکی نمیدم 🫀....)  تو قمار عشق تو جونیمو باختم 🚶‍♀️ یار دیگران شوی میبرم این شاهرگ را 🖤!؟  صبا بر ان سر زلف ار دل مرا بینی/ز روی لطف بگویش که جا نگه دارد ⛓️💓 غبار راهگذارت کجاست تاحافظ / به یادگار نسیم صبا نگه دارد 🧸 
بعد دقیقا چرا به زن میگن ضعیفه ؟ کدوم مرد اینقد قویه

یعنی همین الان داشتم بهش فکر میکردم 🙁🙁🙁 مردا یه ذره یه جایشون درد بیاد دست به سیاه سفید نمیزنن که مریضن‌ ولی زنا کلی مسئولیت دارن☹

❤🩵🧡

واقعا 🥺🥺و منی که ۳ شب بخاطر گرما بیدار شدم و نمیتونم بخوابم بخاطر شوهر که سردشه و پنکه اتاق خاموش کرده 😔🙄😭

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
مسئولیت دندون درد  پریود  ریخت و پاش بودن خونه و بچت و همچنین بیماریت  با خودت نبا ...

بابا تو این وضعیتی که من دارم پیام شما که صدبرابر انرژی منفی تری داره خواهر😢😭 

❤🩵🧡