2777
2789
عنوان

رابطتون با خانواده ی همسرچطوره؟ وچقد کیفیتش براتون مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 47 پست

من رابطه ای سرد و خیلی کم و کاملا رسمی توام با احترام و دوست دارم همینطوری بمونه یعنی نه قطع بشه و نه بیشتر بشه و اونا تلاششونو کردن برای بیشتر شدن روابط و تجسس  کنجکاوی و...ولی خب من اجازه ندادم تا الان  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از روز اول منو نخواستن بزور همسرم ازدواج کردیم

دیگه دلسرد شدم اولش مهم بود نظرشون ولی هرچی که میگذره بیخیال تر میشم

به حجاب گیر میدادن رعایت میکردم الان کمتر اهمیت میدم و اینا این شکلی میشن😒😏😡

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
حتما باهاشون راحت نیستی 

چرا اتفاقا خیلی راحتم

ولی ناراحتی باشه ذهنم درگیره

من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه
من رابطه ای سرد و خیلی کم و کاملا رسمی توام با احترام و دوست دارم همینطوری بمونه یعنی نه قطع بشه و ن ...

احسنت بهت

ماشاالله 

من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه

من مشکلی ندارم ‌. مبنا رو از اول این گذاشتیم که یکی از اولویتهای زندگیمون احترام پدر و مادرامون باشن . هر دو مون هم واقعا در مواقع سخت به کمک پدر ومادرامون میریم . واسه همین ناراحت میشم میگم چه فرقی داره جای پدر و مادر خودمن . ناراحت میشم حرفشو میزنیم دوتایی میگذره میره . خواهر برادرا هم احترام دارم رسمی و قابل قبوله رابطه مون . بقیه فامیلاشون هم اگر ببینم صمیمی و با احترام رفتار میکنم و برخورد خوب می بینم 🤷‍♀️

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

عالی....۱۳ ساله بدون مشکل هستیم خداروشکر...

البته باید بگم که عالی منظورم این نیست که خیییلی راحتیم و دم به ساعت تلفن و خونه همدیگه....خیر اینجوریه که حدو حدود خودمو حفظ کردم مسائل شخصیمون خط قرمزمه نمیزارم هیج احدی متوجه بشه...سالی دو سه بار میبینمشون و خیلی به هم احترام میزاریم و خوش برخورد و خنده و اینا ولی هیچی از زندگیم پیششون تعریف نمیکنم.

اما اگر حرکتی ببینم یا ببینم مادرشوهرم فرق میزاره اصصصصصلا برام مهم نیست انگار دارم فیلم میبینم همون لحظه تموم میشه برام تاحالا خودمو به خاطر چیزی درگیر نکردم.هیچی ارزشش بیشتر از خودم و شوهرم و آرامشم نیست

هستید یچیز براتون بگم

از دوستی منو شوهرمه

عالی....۱۳ ساله بدون مشکل هستیم خداروشکر... البته باید بگم که عالی منظورم این نیست که خیییلی راحتیم ...

باریکلا

همون خط قرمزا به اینجا رسونده کارو

بقیه نیستیدددد

منم خودمو با زور جا کردم ولی الان پشیمونی بر اوناست چون دیدن چقدر خوبم 

چون وجه اشتراکتون زیاده

خونواده همسرم محجبه و وضعشون خوبه

چون ما پولدار نبودیم منو نخواستن محجبه هم نبودم دیگه بدتر اگه بدونی دارم تو چه جوی زندگی میکنم

عروسای پولداروکارمند میخوان خیلی خیلی به پول اهمیت میدن و نماز شبشون هم ترک نمیشه

خیلی خستم تو رو هم خسته کردم

دختر عزیزم معجزه ی خداخوش اومدی به زندگیمون جان مادر😍😍واسه سلامتی بچم صلوات میفرستی؟ خدایا شکرررتت
راحتی ولی من بخاطر حرف مردم نمیتونم

حرف مردم برای منم هست ولی اهمیت نمیدم از اعصابم و زندگیم مهم تر نیست که 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...