2777
2789

سلام مامان های مهربون شبتون بخیر❤

تصمیم گرفتم پسرمو از شیر بگیرم ولی نمیدونم به چه روشی

هم میخوام از شیر بگیرمش هم نمیخوام اذیت بشه

نمیدونم چکار کنم

اگه زحمتی نمیشه تجربه هاتون رو بگید مرسی🌸🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دوتاپسر دارم چه دورو 1سال وهشت ماهگی ازشیرگرفتم اذیتم نشدن خداروشکر یهویی قطع نکن وشبها بهش شیر بده تایم هفته صبحها هم یه چیزی بزن به سینت من رژ لب زدم بگو زخم شده من هردوشون راحت بودن خودم حالم بد بود ولی سر دومی رفتم دکتربهم قرص داد اصلا اذیت نشدم

سلام عزیزم من دخترمو میخواستم ازشیر بگیرم یکم فلفل استفاده کردم نوک .... بعد به دخترم روزا میگفتم تنده نخور اصلا روزا سمتنم نمیومد شبهام یکم بهونه میگرفت ولی به دوباره میخوابوندمش میگفتم تنده عزیزم بخواب 😂

هیچی راحت طرف دوروز ازشیر خوردن متنفر شد یه هفته بعدش بهش میگفتم بیا شیر بخور چنگ مینداخت منو 

درضمن شیرتو تخلیه کن ولی نه زود زود بزار پر بشه بعد که شیرتم خشک بشه شب سوم یا چهارم تو خواب بده بخوره که تخلیه بشه 

سلام

دختر من تقریبا خیلی خیلی شیر میخورد

هر یک ساعت شاید

کل روزوشب

من از ۲۰ماهگیش کم کم یک وعده یک وعده حذف کردم

دوماه طول کشید

یک هفته براش داستان میگفتم،با عروسکاش بازی میکردیم از زبون اونا میگفتم دیگه فلان ساعت شیر نمیخوریم عوضش دندون داریم غذا میخوریم،عوضش مامان بغلت میکنه عاشقته

اوایل اذیت شده بود ولی خیلی راحت عادت کرد هر وعده رو

نذر هم کردم

خیلی صبوری کن و اروم باش

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰