2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حالم خوب نیس پولی که تو ۳ سال ونیم جمع کردم با دعوا حق بجانب شوهرم ازم گرفت پولی که حق خودم بوده

واقعا این شوهرا چ چیز مسخره این که حتی خوبه خوبشونم ادمو عذاب میده

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...
احساس خوبی ندارم فقط میگم کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم 

من دوسش دارم پشیمونم نیستم ولی جدیدا یا منت میذاره یا درست رفتار نمیکنه تا وقتی اعتماد ب نفسم پایین بود و همش دنبالش بودم بهتر بود الان ک دیگه نمی چسبم بهش و حال خودم خوبه اون اینجوری میکنه 😭

من دوسش دارم پشیمونم نیستم ولی جدیدا یا منت میذاره یا درست رفتار نمیکنه تا وقتی اعتماد ب نفسم پایین ...

من واقعاااا پشیمونم چون منت میزاره همین پول منت گذاشت که واسه خودم هست خودم کار کردم خب وقتی نمیزاره برم سرکار از کجا پول بیارم خودشم که هیچ وقت بهم خرجی نمیده واقعا پشیمونم از ازدواجم

من واقعاااا پشیمونم چون منت میزاره همین پول منت گذاشت که واسه خودم هست خودم کار کردم خب وقتی نمیزاره ...

منم اول عقدمون کار میکردم برجی۱ تومن بیشتر حقوقم نبود اما برام کافی بود دیدم همونم انتظار داره بهش بدم حتی ی بار گف ب داداشم گفتم شده از فاطمه قرض میگیرم میدم ب تو برا مشکلت 

واقعا انتظار داشت همونم بدم بهش اگه خواست منم دیگه سرکار نرفتم بجاش از خودش خواستم 

مردا اصلا چشم ندارن ببینن زنشون پول داره

این خودشم خب نمیده بهم

میدونم خیلی بهت سخت میگذره نمیدونم چی بگم اگه ادم منطقی ایه باهاش حرف بزن یا چیزی میخوای بگو میای بریم فلان چیزو بخریم شاید اینطوری کم کم درست شد

میدونم خیلی بهت سخت میگذره نمیدونم چی بگم اگه ادم منطقی ایه باهاش حرف بزن یا چیزی میخوای بگو میای بر ...

دیگه تصمیم گرفتم هیج چیزی از پول نگم حتی یک هزاری ازش نخوام حالم از خودش و پولاش بهم میخوره

دیگه تصمیم گرفتم هیج چیزی از پول نگم حتی یک هزاری ازش نخوام حالم از خودش و پولاش بهم میخوره

حق داری بدت بیاد و متنفر شی ولی بخاطر خودت این کارو بکن تو دلت بهش فحش بده 😂ولی ازش پولو بگیر تقصیر خودشه 

زنا اولش با یه امیدی میرن کنار یه مرد کلیم احترام میذارن بهش 

بعد مرده اینجوری میکنه