2777
2789
عنوان

نوزاد از کی مک زدنش قوی میشه؟

2383 بازدید | 12 پست

دخترم یکماهشه هنوز فک و دهنش قدرت نداره انچنان شیرمو راه بندازه. 5 دقیقه میخوره خوابش میبره باز گریه میکنه بیدار میشه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 
هر وقت خوابش میبره آروم لپش و ماساژ بده، دوباره شروع میکنه میک زدن

دیگه میده بیرون کلا ضعیفه مک زدنش. شنیدم دوماهگی قوی میشن درسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جون نداره ک .یه ماه دیگه خوب میشه.سنگینی سینتو رو صورتش ننداز کمکش کن 

کمکش میکنم اما بازم سطحی میخوره نمیتونه کامل عمل مک زدن رو انجام بده چند قطره بیشتر شیر نمیاد

فکش جون نداره حالا..قرص شیرافزا خیلی عالیه بخور

میخورم تاثیر نمیکنه😢یکیش که کامل خشک شده یکی دیگش یه ذره داره. با این تنبلیش احتمالا کامل شیرم خشک بشه. دوماهگی خوب میشه فکش؟ 

میخورم تاثیر نمیکنه😢یکیش که کامل خشک شده یکی دیگش یه ذره داره. با این تنبلیش احتمالا کامل شیرم خشک ...

چون کمکی هم میدی بچه زیاد مک نمیزنه بله احتمالا شیرت خشک میشه 

ناراحت نباش خیلی از بچه ها با شیر خشک بزرگ میشن

محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....‌
میخورم تاثیر نمیکنه😢یکیش که کامل خشک شده یکی دیگش یه ذره داره. با این تنبلیش احتمالا کامل شیرم خشک ...

هرچقد بیشتر بخوره بیشتر جون میگیره هردوتا رو بهش بده بخوره حتی ب زور ..هر روز برو زیر دوش سینتو ماساژ بده و بدوش تا شیرت راه بگیره و زیاد بشه 

چون کمکی هم میدی بچه زیاد مک نمیزنه بله احتمالا شیرت خشک میشه  ناراحت نباش خیلی از بچه ها با ش ...

پسر خودمم شیرخشکی بود خیلی بد بود تجربش اینبار میخواستم شیرخودمو بدم. کاش میشد بکشونم تا دوماه که فکش قوی میشه

پسر خودمم شیرخشکی بود خیلی بد بود تجربش اینبار میخواستم شیرخودمو بدم. کاش میشد بکشونم تا دوماه که فک ...

فکش قوی هم بشه چون کم میخوره و هم اینکه به شیشه عادت میکنه سینتو زیاد نمیگیره

محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....‌