cheshmakk2 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 3056 عنوان نوزاد از کی مک زدنش قوی میشه؟ 2383 بازدید | 12 پست دخترم یکماهشه هنوز فک و دهنش قدرت نداره انچنان شیرمو راه بندازه. 5 دقیقه میخوره خوابش میبره باز گریه میکنه بیدار میشه درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 1401/06/07 | 00:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
liana96 عضویت: 1396/12/11 تعداد پست: 7688 هر وقت خوابش میبره آروم لپش و ماساژ بده، دوباره شروع میکنه میک زدن
cheshmakk2 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 3056 هر وقت خوابش میبره آروم لپش و ماساژ بده، دوباره شروع میکنه میک زدن دیگه میده بیرون کلا ضعیفه مک زدنش. شنیدم دوماهگی قوی میشن درسته درخواست دوستی پذیرفته نمیشود
لوkخوششانس عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 4025 جون نداره ک .یه ماه دیگه خوب میشه.سنگینی سینتو رو صورتش ننداز کمکش کن
سنگدل_بیرحم_شدم عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 2237 شیرت کمه یا زیاده؟ محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....
cheshmakk2 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 3056 جون نداره ک .یه ماه دیگه خوب میشه.سنگینی سینتو رو صورتش ننداز کمکش کن کمکش میکنم اما بازم سطحی میخوره نمیتونه کامل عمل مک زدن رو انجام بده چند قطره بیشتر شیر نمیاد درخواست دوستی پذیرفته نمیشود
cheshmakk2 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 3056 شیرت کمه یا زیاده؟ کمه اما کمکی هم میدم. کمکی رو هم اینجوری میخوره. شیرم کمه چون تلاشی براش نمیکنه درخواست دوستی پذیرفته نمیشود
لوkخوششانس عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 4025 کمکش میکنم اما بازم سطحی میخوره نمیتونه کامل عمل مک زدن رو انجام بده چند قطره بیشتر شیر نمیاد فکش جون نداره حالا..قرص شیرافزا خیلی عالیه بخور
cheshmakk2 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 3056 فکش جون نداره حالا..قرص شیرافزا خیلی عالیه بخور میخورم تاثیر نمیکنه😢یکیش که کامل خشک شده یکی دیگش یه ذره داره. با این تنبلیش احتمالا کامل شیرم خشک بشه. دوماهگی خوب میشه فکش؟ درخواست دوستی پذیرفته نمیشود
سنگدل_بیرحم_شدم عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 2237 میخورم تاثیر نمیکنه😢یکیش که کامل خشک شده یکی دیگش یه ذره داره. با این تنبلیش احتمالا کامل شیرم خشک ... چون کمکی هم میدی بچه زیاد مک نمیزنه بله احتمالا شیرت خشک میشه ناراحت نباش خیلی از بچه ها با شیر خشک بزرگ میشن محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....
لوkخوششانس عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 4025 میخورم تاثیر نمیکنه😢یکیش که کامل خشک شده یکی دیگش یه ذره داره. با این تنبلیش احتمالا کامل شیرم خشک ... هرچقد بیشتر بخوره بیشتر جون میگیره هردوتا رو بهش بده بخوره حتی ب زور ..هر روز برو زیر دوش سینتو ماساژ بده و بدوش تا شیرت راه بگیره و زیاد بشه
cheshmakk2 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/31 تعداد پست: 3056 چون کمکی هم میدی بچه زیاد مک نمیزنه بله احتمالا شیرت خشک میشه ناراحت نباش خیلی از بچه ها با ش ... پسر خودمم شیرخشکی بود خیلی بد بود تجربش اینبار میخواستم شیرخودمو بدم. کاش میشد بکشونم تا دوماه که فکش قوی میشه درخواست دوستی پذیرفته نمیشود
سنگدل_بیرحم_شدم عضویت: 1401/05/17 تعداد پست: 2237 پسر خودمم شیرخشکی بود خیلی بد بود تجربش اینبار میخواستم شیرخودمو بدم. کاش میشد بکشونم تا دوماه که فک ... فکش قوی هم بشه چون کم میخوره و هم اینکه به شیشه عادت میکنه سینتو زیاد نمیگیره محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....