2777
2789
ن پس ادمای بیشعوزی بودن من باز اول رفتم خصوصی عالیه عالی بار دوم گفتم بابا یه سزارینه چ فرقی داره ...

من خون میبینم حالم بد میشه وقتی بردنم تو اتاق عمل خون نفر قبلی هنوز رو زمین بود تمیز نکرده بودن وقتی خون رو دیدم فشارم افتاد بعد دکتر بیهوشی اومد گفتم حالم بده بیهوش کن گفت نه بی حسی بهتره آمپول زد گفت بخواب من سنگین بودم سوند هم بهم وصل بود سختم بود همینکه اومدم دراز بکشم گفت چقدر ناز میکنی یکدفعه از کمر هلم داد جلو و از شونه هام گرفت پرتم کرد رو تخت دکتر شروع کرد بتادین زدن و کارش شروع کرد من با اینهمه اتفاق خیلی ترسیدم ودیگه کاملا حالم بد شد بچه رو بدنیا اوردن گفتن ببرین پیشش تا اروم بشه ولی انقدر حالم بد بود بچه هم بیخ گوشم بود دهنم رو محکم بسته نگه داشته بودم جیغ نکشم که بچم بترسه اصلا نتونستم ببینمش فقط میگفتم کاش ببرنش اونور، وقتی بردنش دیگه از نفس افتادم و کامل تسلیم شده بودم که بمیرم نمیدونم پرستار چجور دیدم که رفت سریع دکتر اورد بیهوشم کردن

بخاطر ترسم هم بچم مشکل تنفسی پیدا کرد رفت تو دستگاه

من فاصله سنشون دوسال ونیمه،راستشو بگم دهنم قشنگ سرویس شده،،من که دیگه هیچ وقتی واسه خودم ندارم ،،،

همش میگفتن دومی شش ماهه شه کارت راحته دوباره میگفتن یکساله شه بهترمیشه،،الان دومی یکسال ونیمشه،فعلا راحتی ندیدم،روزبروز سخترم میشه،گول این حرفارونخور

❤️تو آن بلای قشنگی😍که آمدی به سرم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش میگفتن دومی شش ماهه شه کارت راحته دوباره میگفتن یکساله شه بهترمیشه،،الان دومی یکسال ونیمشه،فعلا ...

واقعا ؟؟ منم دخترم الان شش ماهشه تا الان که خیلی اذیت شدم

همش میگفتن دومی شش ماهه شه کارت راحته دوباره میگفتن یکساله شه بهترمیشه،،الان دومی یکسال ونیمشه،فعلا ...

خب طبیعتا راحت که نیست اما سه سال که بشن قشنگ حرف بزنن و دستشویی رو بگه دیگه یکم فقط یکم راحت  میشی فکر کنم

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

کلا بچه سختی داره راحتی نداره

حتی اختلاف سنیشونم 10 سال شه

ولی خب عشق مادریه خدا صبر میده

فاصله ۳ سال و نیم خوبه به نظرتون؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
کلا بچه تا بچه فرق داره  ولی بنظر من ۳سال اول بچه داری سخته  تا مستقل شه یکم نفس بکشی بع ...

آره بنظرمن خیلی خوبه من دوست داشتم فاصله بچه هام همینقدرباشه ولی شوهرم قبول نکرد وزیادترشدفاصلشون اما خب الان هم بدنیست ناراضی نیستم