2777
2789

گفت حالت خیلی بده نامه داد ب دکتر بدم ک نوشته علائمش پرخاشگری و شخصیت مرزی دارم گفت در کنار قرص خوردن باید جلسه های مشاورم برم وکتاب و فیلم معرفی کرد تا ببینم و بخونم و تست داد بهم ک پر کنم تا دوهفته بعد ببرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا که مشکلت حل میشه اونا بهتر میدونن

حالم بده خیلییی کارن شده همش گریه و افسردگی . شوهرم خیلییییی پشتمه و پا ب پام میاد انرژی میده بهم فقط همسرم ک پیشمه تو این شرایط

کارش غیر حرفه ای بوده! وقتی به روانپزشک ارجاع میدن، خود مرکز وظیفه داره گزارش روانشناس رو به دست روا ...

چرا  مگ چی میشه ؟ آخه گفت هر روانپزشکی ک میخوای برو انگلیسی نوشته بود نامه رو من تو نت سرچ کردم فهمیدم

منم کرجم کجا رفتی ؟ چ زیاد و گرون همون پولو بزار جیبت حالت خوب میشع مطمن 

وآسه هر ۴۵ دقیقه .۱۳۵ هزار میگیره مشاور من خودم خواستم دو جلسه ای باشه واسه اولین بارم 

چهار راه طالقانی

وآسه هر ۴۵ دقیقه .۱۳۵ هزار میگیره مشاور من خودم خواستم دو جلسه ای باشه واسه اولین بارم  چهار ر ...

حدس زدم گفتم یا گلشهر یا چهارراه طالقانی ..... حالا بنظرت خوب بود تأثیر داشت روت؟ منم میخام برم حالا بحث هزینش نیس درست حسابی باسن چون چششون ب پول میفته هی کش میدن و چرت پرت میگن بعضیاشون