بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی عزیزم از نظرت الان به نظرت با عذاب وجدان بعدش چیکار کنم ی حس گناه تمام وجودمو فرا گرفته
اشکالی نداره سعی کن دفعه بعدی که از دست همسرت یا بچت خواستی عصبانی بشی یاد عذاب وجدان (بعد از دعوا) بیفتی و سعی کنی توی دعوا تا جایی که میتونی اروم باشی و حرفی رو نزنی که خدایی نکرده قلب کسی بشکنه
خب شاید کمی شوهرت نیاز به استراحت یا تنهایی داره ولی نگران نباش سعی کن عصبانی نشی چون ادم هایی که عصبانی میشن اطرافیانشون ازشون کم کم فاصله میگیرن تو هم از این به بعد روی خودت کار کن که بتونی وقتی عصبانی میشی بتونی خودتو کنترل و اروم کنی و اینکه با همسرت هم دربارش صحبت کن بهش بگو که توی این مدت فشار زیادی از لحاظ روحی تحمل کردی برای همین زیاد عصبانی شدی ولی میخوای بهش غلبه کنی مطمعن باش خیلی تاثیر داره ایشالا که موفق بشی
خب شاید کمی شوهرت نیاز به استراحت یا تنهایی داره ولی نگران نباش سعی کن عصبانی نشی چون ادم هایی که عص ...
اینقدر گفتم بهش بازم کار خودشو میکنع همین اخلاقش خیلی رو مخم میره بارها گفتم من دیگه اون آدم سابق نیستم آنقدر سر به سر من نزار اینقدر گیر نده اما انگار هیچ همون لحظه میگه باشه بعد یادش میره اوایل ازدواج خیلی شوخی میکرد منم با شوخی جوابش میدادم اما الان واقعا برام خسته کننده شده شوخی هاش عصبی میشم شوخی میکنه من قبول دارم کنترلی رو صدام ندارم و مقصرم اما اونم واقعا مقصره
یعنی فقط بخاطر شوخی هاش عصبانی میشی ؟ اگه واقعا داری اذیت میشی به حرف ها اهمیت نده بنظرم شوهر شما ای ...
ببین بعد زایمان واقعا عصبی شدم چون چند ماه تو شهر غریب شب و روز خودمو نمیدونستم به خاطر بچه و کولیک اش خیلی اذیت شدم سر همون عصبی شدم اونم هی سر به سرم میزاره یهو از کوره در میرم. خیلی سعی میکنم محیط رو متشنج نکنم اما یهو اینقد عصبی میشم که نگو