2777
2789

سلام خانما من واسه یکی از شهرستانهام میخوام واسه بچم از همون اول تولد پرستار بگیرم نهایت روزی ۶ ساعت نگهداری بچم و اشپزی ممکنه اونروز خودم خونه باشم یا نباشم چون شغلم ازاده گاهی صبحها بیرونم گاهی عصرها کارخونه هم نمیخوام تمیز کنه فقط پرستاری و یه اشپزی بنظرتون چقدر باید بدم ماهانه به پرستار ؟ لطفا منطقی و با استدلال بگین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزی 200 تا 300

شما خودتون پرستار داشتین ؟ واسه کدوم شهر هستین چون هر شهر قیمتها متفاوته ؟ الان شهر ما طرف توی دفاتر خددمات قضایی یا اسناد رسمی صبح تاظهر کارمیکنه و نهایت نهایت ۲ تومن میدن بهش 

شما خودتون پرستار داشتین ؟ واسه کدوم شهر هستین چون هر شهر قیمتها متفاوته ؟ الان شهر ما طرف توی ...

پرستار کارش سنگین تر هست و قیمتش بالاتره عزیزم 

خودم تمیزکار دارم و از یه کارمند حقوقش بیشتره

دوستامم پرستار دارن

حلالم کنید و خدانگهدار   
پرستار کارش سنگین تر هست و قیمتش بالاتره عزیزم  خودم تمیزکار دارم و از یه کارمند حقوقش بیشتره ...

نمیدونم چون همکارم دوتابچه سیرخوار و ۲ساله میزاره پیش پرستار از صبح تا ۳ غذا و تمیزکاری  ۳ ونیم میده حالا واسم سوال بود من چقدر بای تعیین کنم چون ۶ واسه شهر ما خیلی زیاده طرف پرستار شبانه روزی باش اینقدر میدن بهش

هر شهری متفاوته، ما زاهدان هستیم زن داداش پرستار داره و تمیز کاری خونه هم انجام میده ماهی۱.۵

اره دقیقا شهرها فرق داره منم واسه کرمانم پزستار شما از ساعت چندتا چند میا ؟

اره دقیقا شهرها فرق داره منم واسه کرمانم پزستار شما از ساعت چندتا چند میا ؟

۷.۳۰تا۲، منم خودم باید از چند ماه دیگه پرستار بگیرم و‌پرستارم باید از۶.۵تا۲.۵بیاد همین مبلغ رو در نظر دارم چون نرخ منطقه اینه