2777
2789
عنوان

کیا بارداری اولشون نا موفق بود؟‌

144 بازدید | 9 پست

چی پیش اومد؟ بعدش بچه اوردین؟ 

برای ما گفتن مشکل ژنتیکی ..فامیلم نیستیم 

چیکار کردین بعدش

بیاین یکم حرف بزنیم دلم‌گرفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲ تا سقط داشتم هنوزم بعد ۴،۵ سال باردار نشدم

منم مث تو ولی ی سقط.فالورا تاجیک و دنبال کن منم قرار ای وی اف داشتم اما نمیخوام برم

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
چند ماه سقط داشتی؟  من به ۵ ماه رسید بعد تا ۷ ماه هم کشون کشون بردم..اما سز شدم و اومد فقط یک ...

نه  از من همون اولش بود۵و۶هفته

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
علتش چی بود؟‌ چرا نشی؟  چند ماه سقط داشتی؟  من ۷ ماه دنیا اومد یک هفته دستگاه بود و .... ...

اسپرم همسرم ضعیف بود

نه من ۲،۳ ماهگی بودن

اخی برا شما چه بزرگ بوده 😞 ایشالا زود بارداری بشی عزیزم

کیه جریانش چیه؟  من ای یو ای و ای وی اف هم رفتم بخاطر سنم دیگه وقتی ندارم ۳۲ سالمه

من ۳۵ سالمه عزیزم.ی ماماست ک با رژیم های ساده خیلی ها باهاش باردار شدن.من اندومتریوز دارم.اوضاع خوب نی ولی میخوام با این پیش برم.بیشتر اصلاح سبک زندگی میکنه

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....