2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم کاروان اسرارو از شام به کربلا میبرند

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo

دوستان صدقه یادتون نره 

منم مسافر دارم خیلی دعا کنید برام 

خدا خیرتون بده

وزن فعلی 57                      وزن هدف50          هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان            دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍       توی اینستا بزنید    bookhooboo
خب شب اول ماه صفر چه مناسبتیه؟!

هیچی ،شاید هم من نمیدونم

ولی پنج صفر شهادت حضرت رقیه س است شاید هیئت محله تون چند شب که شب اخر بشه اونموقع مراسم میگیرن

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

هههممم  نشنیده بودم. مرسی

اره گلم 

بمیرم برای دل حضرت زینب، بر میگردن پیش آقا امام حسین علیه السلام ولی دیگه رقیه ی نازدانه نیست همراهشون 😭😭😭😭😭😭

اره گلم  بمیرم برای دل حضرت زینب، بر میگردن پیش آقا امام حسین علیه السلام ولی دیگه رقیه ی نازد ...

کلا مذهبی نیستم. این چیزا رو هم نه بلدم نه درک میکنم