2777
2789
عنوان

بیاید از تجربه مصاحبه فرهنگیان بگید ماهم استفاده کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 33 پست
اها خوبه اخراس😫

آره ماخوزستانیم حتما تجربتو برام بگو

شروع رژیم۱۰ آذر با گروه لاغری  خزان نارنجی😍وزن اولیه ۸۵🥲۸۳🔒۸۱🔒۷۹🔒۷۷🔒۷۵🔒۷۳🔒۷۱🔒۶۹🔒وزن هدف ۶۹💪💪💪خواستن توانستن  هست✌️✌️🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها مصاحبه چند روزه؟فردام هست؟

اطلاعات مورد نیاز دوستان تازه وارد ب نی نی سایت:              اسی=استارتر , آغازکننده تاپیک , آنکه تاپیک میزند.                 بز=بگذار , لطفا عکس (یااسکرین)را قرار بده                          وقیح=استعاره از مرد نامحترم و بی شرمی ک علاوه بر حضور در نی نی سایت ب جمع آوری عکس اعضا میپردازد.                                      پ ن:برای حذف پست مورد نظرخود سه نقطه پایین پست را فشار دهید.(برای حذف کمتر از پنج دقیقه فرصت دارید)
ووییی موفق باشی   من یا سه شنبه یا چهار شنبه

ممنون تو ام موفق باشی❤️    میگم میدونی دقیقا محل مصاحبه کجاس😐میگن همون دانشگاه حضرت زهراس اره؟ ولی تو سنجش زده مدیریت پردیس های فرهنگیان اصفهان و تو دعوت به مصاحبه زده آموزش پرورش 😐بالاخره کجا بریم؟ 

.....