2777
2789
عنوان

جاری پررو

488 بازدید | 19 پست

جاریم خیلی پرروعه همش تیکه میندازه بچش که دخترمو میبینه ذوق میکنه زنیکه پروام میگه اخه برا چی انقد ذوق میکنی همون بچس دیگه عوض نشده که فقط این نیسا کلا تیکه نندازه روزش شب نمیشه میخوام اگه یکبارم همچین حرفی زد جوابشو بدم فقط نمیدونم چی بگم میشه راهنماییم کنید لطفا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونا که به دیگران تیکه میندازن عقده ی درونی دارن هم کلام عقده ایها نشویم 

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
توهم یچیزتومایه های حرف خودش بگودیگه

نه اون حقیره چرا ایشون هم خودش رو در حد اون پایین بیاره

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

خودتو درگیر خاله زنگ بازی نکن اون میخواد تورو حرص بده توم کلا وجودشو نادیده بگیر

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂

آی لعنت ب همچین جاری هایی

جاری منم پشت سرم گفته مامانش خیلی خونه داره ولی خودش اصلا خونه دار نیس منی کع هنوز نامزدم و خونه بابامم ..نمیدونم خونه داری منو کجا دیدع داره اظهارنظر میکنه زنیکه دوس دارم جرررررش بدم از طرفیم میخام با سیاست رفتار کنم بنظرتون ب شوهرم بگم؟؟؟🤒

آی لعنت ب همچین جاری هایی جاری منم پشت سرم گفته مامانش خیلی خونه داره ولی خودش اصلا خونه دار نیس من ...

اگه شوهرت طرف ترو میگیره بگو اگه ن که ولش کن بدتر اعصابت بهم میریزه