2777
2789
عنوان

نخ داده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه انقدر دخترای زمانه‌ام هول هستن ؛ ترسناکه😬

یه چیزی از نظرت آینده دهه هشتادی ها چی میشه؟ من فکر کنم چون اینا زود خل شدن زودم سر شون به سنگ میخوره و دیگه تو ۲۰ سالگی منطقی رفتار میکنن ولی دهه های قبل تو ۲۰ سالگی خل میشدن تو ۴۰ سالگی سرشون به سنگ میخورد و منطقی میشدن کدوم بهتره؟😂😂

اگر زندگی بر اساس قانون جذبی باشه شیطان همون فکر و احساسات منفی ای هستش که ما با اون ها به زندگی مون گند زدیم...
یه چیزی از نظرت آینده دهه هشتادی ها چی میشه؟ من فکر کنم چون اینا زود خل شدن زودم سر شون به سنگ میخور ...

من فکر میکردم این دهه خیلی باهوش تر و زبر و زرنگ تر عمل کنن ولی متاسفانه از ۱۳ سالگی خل میشن هنوزم میبینم ۲۱-۲ که پیشرفتی نکردن😂😂 

من دوران خنگیم از ۲۰ تا ۲۲ بود خداییش ؛ تازه اون موقع هم انقدر نبود😂😂 

حالا ببینیم این نسل بالاخره کی عاقل میشه

من فکر میکردم این دهه خیلی باهوش تر و زبر و زرنگ تر عمل کنن ولی متاسفانه از ۱۳ سالگی خل میشن هنوزم م ...

بابا خداییش این نسل ۲۰ سالش با ۳۰ یا حتی گاها ۴۰ ساله دوره های قبل قابل مقیاسه

چه همش شد ق😂

😂😂  دیگه به چشم اون خوشگل اومده شایدم خواسته خودشیرینی کنه 😅

داییم یه تیکه اومد بوی قروت یه همچین چیزی میده

بعد منم بو کردم بعد نگو منظورش ابنه ک برش میدارم اونم اونجا بود زد زیر خنده گفت خوشگله و بدش ب من و اینا