2777
2789
عنوان

مهریه

160 بازدید | 14 پست

خانومایی که تقریبا یک سال عقد کردید میشه لطفا بگید مهریتون چقدره و چیه (قصد فضولی ندارم فقط میخوام ببینم الان شرایط جامعه تو این مورد چجوریه )

لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۱۱۴ سکه و ۱۴۰۰ شاخه گل رز ژولیت

خوشبخت باشی عزیزم 💕

لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️
یکی از اشناهامون عقد کرده ۱۱۴ سکه ولی جهاز نداده دیگ

اینکه جهاز نداده به تعداد سکه ها ربطی داره مگه!؟

اطرافم 107 سکه 14 سکه ازدواج دوم 500 سکه و یک سکه بوده

تو همین سال؟

میگن امسال هر صد تا سکه مهریه مالیات داره    

هنوز تصویب نشده اما اگه تصویب بشه اینطوریه که تا سقف ۱۴ تا مالیتا نداره از ۱۴ تا ، تا ۱۰۰ تا اندازه قیمت یک سکه باید مالیات بدن و از ۱۰۰ تا تا ۲۰۰ تا به اندازه ۲ تا سکه مالیات و از ۲۰۰ تا تا ۱۳ تا به اندازه ۱۵ تا سکه باید مالیات بدن ، اینطوریه که همون روز تو محضر زوجین باید بریزن به حساب دولت هر نفرشون نصف مالیاتو