۱ ماهه پریودم تموممم نمیشه دکتر رفتم مفنامیک اسید و قرصای دیگه هم دهد گفت ۲ روز بعد قطعه الان ۴ روز شده قطع نشده چکار کنممممم؟؟احتمال داره سرطان باشه؟😭😭😥شما هم این مشکل براتون پیش اومده ؟ بعد چیکار کردین؟
سخت ترین جای درس خوندن اونجایی که با عذاب وجدان میشینی سریال میبینی:)))
کاش من فقط رنگ پریودی رو ب چشم ببینم دیگه هیچی نمیخام😔نزدیک سه ماهه عقب انداختم
میدونم با نام کاربریم شب بیداریها و دعواها و داغ دل خیلیاتونو تازه کردم🤭😑باور کنید منم یع زخم خوردم پس فحش ندین😁😤تازشم هنوز خواهرشومل نشدم خداروشکر😎💃کاربری سوممه🥺توی تاپیکای دعوای عروس و خوارشوهر و عروس و مادرشوهر تگم کنید تا خشتک قوم شوهرو بکشم رو سرشون😤😂والا😒طفلک عروس مظلوم چ گیری کردع🥺😜خلاصه کع کرونا با همه بدیاش یادمون داد اگ فاصلمونو با خیلیا حفظ کنیم،سالم تریم😪👐به امید اینکه به زودی زود این ویروس کع انگاری از اقوام شوهره🤪،کوله بارشو ببنده و گورشو گم کنه😷🤲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم مثل شما یکماه پریود شدم، با مفنامیک قطع نمیشه ،به من یک آمپول دادن، و قرص اچ دی ،۴۸ ساعته قطع شد، ولی اسم آمپول یادم نیست. نگران نباش مال به هم ریختن هورمون است، سرطان نداری.
من اچ دی خوردم، فکر کنم ۲۵ روز می خوردم ، ۵ روز قطع می کردم تا پری بیاد، بعد پریودی دوباره شروع می کردم تا تنظیم بشه تا ۳ ماه،اچ دی قوی تره،غصه نداره، زود خوب میشی، سماق هم تو آب بریز بزار بمونه، آبشو بخور.