2777
2789

رتبم ۲۰ هزار بود منطقه ۳

مجاز شدم ولی انتخاب نکردم

حالا یهو همه دارن ازش تعریف می‌کنن

میخوام بدونم اگه کسی بره فرهنگیان، بعد میتونه بخونه کنکور بده مثلا پزشکی بیاره؟

معایبش چیه؟

اصلا حالم بده از این اتفاق😢

خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودَش، بنماند هیچش الّا، "هوس قمار دیگر"...🎲 دوستدار کتاب و ادبیات😍🐾 تاپیک‌های ماورایی و متافیزیکی، فیلم و سریال، کتاب و اطلاعات عمومی تگم کنین👻🐾 یک عدد INFJ🌱🙂 کاربر خانوم هستم😌💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ۲۰۰۰۰ واقعا فکر میکنی میاوردی ؟؟؟؟؟

رفیقام آوردن😶

مشاور گفت میاری!

تجربی هستم!

خنک آن قمار بازی که بباخت هرچه بودَش، بنماند هیچش الّا، "هوس قمار دیگر"...🎲 دوستدار کتاب و ادبیات😍🐾 تاپیک‌های ماورایی و متافیزیکی، فیلم و سریال، کتاب و اطلاعات عمومی تگم کنین👻🐾 یک عدد INFJ🌱🙂 کاربر خانوم هستم😌💙
با ۲۰۰۰۰ واقعا فکر میکنی میاوردی ؟؟؟؟؟

اره میاورد

ایشون تجربیه

۲۰ هزار تجربی زمین تا اسمون با انسانی فرق داره

با ۳۰ هزارم میاورد چه برسه ۲۰

منم اون یار شیرین منم اون یار با ناز
با ۲۰ هزار منطقه ۳ دعوت نمیشدی عزیزم

دوستم با ۲۳ هزار منطقه ۳ چند روز دیگه میره برای مصاحبه

با ۲۰ هزاااار دعوت ب مصاحبه هم نمیشدی، چ برسه ب این ک قبول بشی

تجربی ام!

دوستم با ۲۳ هزار مصاحبه داره!!

چطور من نمیاوردم؟😐

والا من چندسال پیش با شش هزار نیوردم با ۲۰۰۰۰ نمیوردی

عزیزم انسانیو تجربی زمین تا اسمون فرق دارن 

۲۰ هزار تجربی میدونی تلاشس بیشتر از ۶ هزار انسانی بوده؟

منم اون یار شیرین منم اون یار با ناز