سلام مامانا.خدایا این روزا چرا اینجوریه 26 هفته رفتم به خاطر طول سرویکس سونو وزن بچه 960 گرم بود و خوب بود. 28 هفته دوباره رفتم سرویکسم همون 31 بود و کم نشده اما وزن جنین شده 1150 😭 چرا سرعت رشدش آنقدر کم شد. IUGR نشه ای خدا همینجوری تحدید به زایمان زودرسم به دکتر گفتم گفت چیزی نیست برو سه هفته دیگه بیا . ولی دلم داره میترکه هزار نکنه تو سرمه نکنه خونرسانیش یهو مشکل پیدا کرده از اونور 26 هفته اب دور بچه 16 بود 28 هفته شد 15که باز دکتر گفت چیزی نیست.
خب جفت و بندشو برسی کنن متوجه میشن مشکل داره یا نه وقتی دکتر گفته چیزی نیست چرا نگرانی فقط خوب بخور به خودت برس ماهیچه و دلستر و گوشت کبابی و.. هرچیزی که مفیده بخور
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
وقتی دکتر میگه چیزی نیست دیگه این استرس بیجا باعث میشه چیزی بشه!
پس آروم باش
درضمن وزنش تو هفته 28خوب بوده چون نرمالش1030هست
همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
تو شهرمون جزو پر سابقه ترین و معروف تریناست. خودمو 7 ماهه دنیا اورده. ولی اصلا حرف نمیزنه توضیح نمیده هییییی حس میکنم بس این روزا حرص خوردم موهام نصفش سفید شده.
تو شهرمون جزو پر سابقه ترین و معروف تریناست. خودمو 7 ماهه دنیا اورده. ولی اصلا حرف نمیزنه توضیح نمید ...
بیخیال باش پس هیچی نمیشه بسپارش به خدا
دقیق نمیدونم مشکل شما مثل ماس یا نه اما تجربه میگم یکی از فامیلا گفتن وزنش کمه بچش .مامانش تو دو هفته فقط گردو و پسته موز و چیزایی ک تو زون گیری تاثیر داره میخورد . فکر کنم لیدی میل . جوجه و... دلستر بستنی میخورد تو دو هفته وزن گرف حتی دکتر گفته بود وزن نگیره باید زایمان زود رس انجام بده