2777
2789
عنوان

شما بودین چه کار میکردین

285 بازدید | 33 پست

یه مورد هست،دو جلسه صحبت کردیم 

فقط یک سال و نیم از خودم بزرگتره ایشون ۲۸ سالشه من ۲۶ و نیم...خانوادش هم خوبن..فقط یه داداش کوچیکتر داره..پدر و مادرش هم خوبن...پسری هست که اهل حلال و حرام هست...پسر پاکی هست..اهل دوست دختر،دزدی ،اعتیاد وفساد اخلاقی و... نیست ..اهل کار هم هست..یه خونه خریده تو این سن ،رفیق باز و... هم نیست ..اختلال شخصیت و...هم فکر میکنم نداره..اخلاقش هم خشک نیست..و..

جلسه اول گفتم

مشروبات جز ء خط قرمزم هست

گفت مصرف نمیکنم

جلسه بعد گفت یادتونه گفتم معیارم صداقته؟گفتم خوب ...گفت شما گفتی مشروبات خط فرمزتونه گفتم خوب...
گفت من یک بار رفتم ترکیه و اونجا خوردم ...گفتم بهتون بگم ولی نمیخورم اینجا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه استارتر عزیز 💜

سلام دوستان اگه دوس دارید در تاپیک من شرکت کنید از اطلاعات خودتون بگید و از اطلاعاتی ک دوستان راجب لاغری گذاشتن بهره ببرید 🙏🏻🌺🌷

مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام            موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد 

به نظرم خوبه دیگه چون آدمی که با خدا باشه و هرچیزی رو متوجه بشه آدم فهمیده و با شعور و درکیه ولی بازم برای اینکه خیالت راحت بشه چند جلسه ی دیگه ام بیرون برید و رفت و آمد داشته باشید تا بیشتر با اخلاق های هم آشنا بشید