2777
2789

منم ندول دارم میترسم برم نمونه برداری. فعلا دکتر گفته تا آخر شهریور قرص بخور دوباره بیا

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

عمه من انجام سالها پیش . یادن نیست دقیق ولی الان سرحال هستن. انشالله عمل مادرت بدون مشکل انجام شه 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم ندول دارم میترسم برم نمونه برداری. فعلا دکتر گفته تا آخر شهریور قرص بخور دوباره بیا

منم مامانم رفت دکتر گفت معلوم نیست خوش خیم یا بدخیم بهتر دربیاری علائم شما چی بود؟چرا این همه این بیماری زیاد شده

خیلی ممنونم یادتون نیست چقدر طول کشید؟

نه راستش . من بچه بودم فقط یادمه رفت عمل کرد و نگران بودیم . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
منم مامانم رفت دکتر گفت معلوم نیست خوش خیم یا بدخیم بهتر دربیاری علائم شما چی بود؟چرا این همه این بی ...

علایم از بزرگ شدن تیروییدم فهمیدم. باد کرده

از بعد کرونای لعنتی اینجوری شد

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
علایم از بزرگ شدن تیروییدم فهمیدم. باد کرده از بعد کرونای لعنتی اینجوری شد

مامان منم بعد کرونا سرفه اش قطع نمیشد رفت دکتر سونو کردن گفتن ندول داره باد هم نداشت واکسن چی زده بودید؟ بدبخت کرد این کرونا و واکسن همه رو

مامان منم بعد کرونا سرفه اش قطع نمیشد رفت دکتر سونو کردن گفتن ندول داره باد هم نداشت واکسن چی زده بو ...

واکسن نزدم تا حالا